Dakini Festival aduce în România artişti de pe toate continentele

Dakini Festival aduce în România artişti de pe toate continentele

În mai puţin de 3 luni, plaja de la Tuzla va fi locul în care se vor aduna zeci de mii de oameni, veniţi din întreaga lume să trăiască o experienţă unică la malul Mării Negre, la „Dakini Festival 2017”.

Mai bine de 50 de artişti din 17 ţări ale lumii vor urca pe scena Akasha, scena cu muzică chillout. Cele mai cunoscute nume internaţionale, între care Desert Dwellers (SUA), Solar Fields (Suedia) şi Gaudi (UK), vor mixa, timp de 4 zile şi 4 nopţi fără oprire.

 

În perioada 29 iunie -2 iulie 2017, iubitorii de excursii în aer liber, workshopuri de dezvoltare personală şi tehnici diverse de meditaţie şi yoga, artişti care îşi manifestă liber inspiraţia şi talentul şi cei care iubesc muzica psy-trance, chillout și micro, vor avea parte de un eveniment care va crea istorie în topul festivalurilor din România şi chiar în Europa de Est.

Până pe 13 aprilie 2017, biletele pentru Dakini Festival costă 295 lei şi se găsesc pe eventim.ro(https://goo.gl/ML1rJm), hadra.net (https://goo.gl/ZtUYjI) şi beatbase.com (https://goo.gl/36QSzA)

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.