D’ale Aradului sau „ca la noi, la nimeni”: fiecare taximetru, cu cutia lui! (VEZI FOTO)

D’ale Aradului sau „ca la noi, la nimeni”: fiecare taximetru, cu cutia lui! (VEZI FOTO)

Zeci de cutii de carton în care taximetriştii, clienţii lor şi trecătorii aruncă gunoiul zac înşirate pe gazon lângă staţia de taxi de la Boul Roşu. Şi nu de acum, ci de anul trecut. Cutiile sunt doar înlocuite atunci când ploaia s-au ninsoarea le deteriorează prea tare pentru a mai putea fi folosite.

Imaginea este una de… casă de nebuni, dar nu pare a deranja prea tare pe nimeni. Nici autorităţile locale şi nici arădenii obişnuiţi nu fac nimic pentru a scăpa o zonă, nu de mult reamenajată pe bani mulţi, de imaginea de mahala pe care o dau toate aceste cutii înşirate precum vagoanele unui tren, pe o distanţă de vreo 30 de metri.

Între timp a trecut şi curăţenia de primăvară, deci ne putem aştepta ca încă cel puţin un an zona de la Boul Roşu să-şi menţină imaginea de mahala, în detrimental celei de oraş European, cu pretenţii de capitală culturală!

Noi doar am semnalat o situaţie. Cu măsurile sunt alţii!

  1. Preferati ca pet-urile si ambalajele sa ajunga pe jos sau prin iarba?? Daca primaria nu-i in stare sa monteze niste cosuri de gunoi, taximetristii au avut spirit de initiativa si au pus cateva cutii pe post de tomberoane….

    Raspunde
  2. Sunt de acord Porta…ne adaptam..ce sa facem.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.