Damian îl atacă pe Ţolea: „În loc să se ocupe de conferinţe de presă, ar trebui să rezolve problemele din fişa postului”

Damian îl atacă pe Ţolea: „În loc să se ocupe de conferinţe de presă, ar trebui să rezolve problemele din fişa postului”

Consilierul judeţean social-democrat Dan Damian l-a atacat într-o conferinţă de presă pe Adrian Ţolea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad, despre care a declarat că ar trebui să fie preocupat mai mult de rezolvarea problemelor de la CJA decât de conferinţele de presă de la sediul PNL. Damian a dat exemple de lucruri care, în opinia sa, merg prost din cauza administraţiei judeţene.

„Politicienii din noul PNL se plâng că judeţul Arad pierde bani din cauza alocărilor de la Guvern, dar ei nu sunt în stare să folosească fondurile aflate la dispoziţie. Un exemplu în acest sens este Drumul Vinului. Lucrarea ar urma să fie realizată din fonduri europene, să rezolve o problemă de infrastructură a judeţului Arad dar şi să pună în valoare potenţialul turistic al Podgoriei Aradului. Lucrarea trebuia să fie gata încă din anul 2013, dar deşi este disponibilă o finanţare de aproximativ 13 milioane de euro, lucrările bat pasul pe loc”, a declarat Dan Damian, consilier judeţean al PSD.

„Cei din CJA se pierd în explicaţii şi detalii birocratice, dar acest drum este exemplul neputinţei lor, la fel ca şi drumul judeţean Arad – Felnac, unde există finanţare de la Guvern. În schimb, politicienii ca Adrian Ţolea acuză Guvernul ba că nu alocă bani judeţului, ba că pierde fonduri europene. În loc să se ocupe de conferinţe de presă, ar trebui să rezolve problemele din fişa postului şi să se asigure că banii care vin pentru arădeni sunt folosiţi în beneficiul arădenilor, în lucrări de bună calitate realizate la timp. Constatăm că după mulţi ani de administraţie PDL-PNL, Aradul nu are o infrastructură rutieră care să sprijine turismul local, din moment ce nu putem ajunge în condiţii bune nici spre Moneasa, nici în Podgoria Aradului”, a mai spus Damian.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.