Dan Cancel s-a restras din cursa pentru Primărie și îl susține pe Sebastian Bulumac (FOTO)

Dan Cancel s-a restras din cursa pentru Primărie și îl susține pe Sebastian Bulumac (FOTO)

Dan Cancel a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă la care a participat alături de Sebastian Bulumac, că se retrage din cursa pentru funcția de primar al municipiului Arad.

Cancel a declarat că îl va susține pe Sebastian Bulumac, candidat independent, susținut de societatea civilă și de cel mai puternic partid de opoziție, PSD.

  1. Un gest de mare caracter al unui om cu un mare caracter !!!

    Raspunde
    • Jita, gata-i pita ta. Amu sa vedem unde fuji. Esti perdut Jita. Numa cu 30.000 din cei 58.000 de votanti a lu Cancel si te bate Bulumac de numa-numa. Numa spune-mi si mie dle Eusebiu, Cancel o reusit sa stranga semnaturi pt a putea candida?

      Raspunde
  2. Asta înseamnă sa pui interesul comunitații mai presus de interesul personal

    Raspunde
  3. Ce bine ar fi daca i-ar urma exemplul si alți pseudocandidati…..

    Raspunde
  4. E bine ca s-a retras.Nu-si mai cheltuie banii degeaba.Cat despre sustinere sa fim serosi- cu votantii dansului nu prea se face primavara.

    Raspunde
  5. Asta e un exemplu ce trebuie urmat pentru a putea schimba ceva in orasul asta. Ne tot plangem de Falca de atatia ani, acum e momentul sa renuntati la orgolii si sa sustineti candidatul cu cele mai mari sanse.

    Raspunde
  6. un om de caracter, care prin gestul lui demonstreaza ca nu este catelul lui falca
    asteptam acelasi gest de la toti ceilalti !
    doar un candidat unic poate sa castige !

    Raspunde
  7. urmeaza agariciul traseist adica ciupe 25 aprilie, 2016, 1:36 pm

    urmeaza ciupe sa renunte!!!

    Raspunde
  8. Ce mare lovitura 0,001%

    Raspunde
  9. Si-a dat seama ca nu are nici o sansa …saracul …

    Raspunde
  10. Pai oricum nu putea candida ca nu a strans nici 100 de semnaturi si mai avea doar o zi sa le stranga si pe restul 1500. Macar a reusit pe ultima suta de metri sa para ca asa a vrut el sa nu candideze. Impreuna cu celalalt candidat de 1% vor matura orasul. La propriu

    Raspunde
  11. 2 PSD-isti care jura pe rosu ca nu-s :))))))))))

    Raspunde
  12. Vai si amar de voi , so-r unit tusea si junghiul , adica 5-6% pa total !

    Raspunde
  13. Va zic ceva din culise, dar sa nu ziceti la nime’ : Cancel nu a mai avut timp pana maine sa stranga cele 1700 semnaturi pentru inscriere, si a incercat sa dea o lovitura facand pe generosul, de fapt totul fiind o farsa.

    Raspunde
  14. In cadrul conferintei de presa, Dan Cancel a prezentat tebelele cu aprox. 1800 de semanturi de dustinere a candidaturii, precum si disponibilitatea de a prezenta un extras de cont bancar cu o suma de bani care sa acopere cheltuielile unei campanii electorale decente.
    Cat despre sanse, acesta a recunoscut ca si daca actualul primar ar avea doar 2-3 contracandidati ar avea sanse reale sa castige. In conditiile unui numar de 10 contracandidati sansele de a ramane primar cresc proportional.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.