SENZAŢIONAL! Dan Diaconescu, CONDAMNAT la 5 ani şi 6 luni de ÎNCHISOARE CU EXECUTARE

SENZAŢIONAL! Dan Diaconescu, CONDAMNAT la 5 ani şi 6 luni de ÎNCHISOARE CU EXECUTARE

Dan Diaconescu a fost ridicat de acasă de poliție, miercuri după-amiază, după ce a fost condamnat la 5 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, pentru şantajarea lui Ion Moţ, fost primar al comunei arădene Zărand, precum şi a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea. Decizia dată de Curtea de Apel Bucureşti este definitivă.

În 21 octombrie 2010, patronul postului OTV Dan Diaconescu a fost trimis în judecată pentru şantaj, alături de Doru Pârv şi Ghezea Mitruş.

Potrivit rechizitoriului procurorilor, Dan Diaconescu i-ar fi ameninţat pe primarul comunei Zărand, Ion Moţ, precum şi pe omul de afaceri Paul Petru Ţârdea, în mod repetat, chiar şi în timpul emisiunilor sale.

Mai mult, sub ameninţarea presiunilor Ion Moţ i-a dat realizatorului TV suma totală de 200 de mii de euro.

„Eu eram pregătit cu un discurs pentru achitare, dar acum cred că niciun român nu mai are încredere în justiţie, eu nici atât. Mi-au închis televiziunile, mi-au închis şi partidul, acum m-au închis şi pe mine. Pentru prima oară voi fi întreţinut de telespectatori, de dvs., 28 de milioane de lei pe lună.

Vă las foarte săraci şi foarte naivi, sper să nu vă găsesc şi mai săraci şi mai naivi”, a spus Dan Diaconescu, la ieşirea din casă, după ce a ridicat mâinile şi a arătat cătuşele jurnaliştilor.

Foto: paginademedia.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.