Dan Pocrişer, singurul primar care s-a abţinut în AGA de la ADI Deşeuri. Ce spune edilul

Dan Pocrişer, singurul primar care s-a abţinut în AGA de la ADI Deşeuri. Ce spune edilul

Dan Pocrişer, primarul oraşului Pâncota, a fost singurul edil care s-a abţinut în momentul în care Adunarea Generală a ADI Sistem Integrat de Gestionare a Deşeurilor (SIGD) Arad a votat continuarea contractului cu RETIM în ceea ce priveşte salubrizarea menajeră din Zona 1 Arad.

„Votul meu este sinonim cu unul împotrivă”, a declarat Dan Pocrişer, explicând că s-a abţinut în urma unor întâlniri cu cetăţenii din Pâncota şi satul aparţinător, Măderat. „În urma discuţiilor cu cetăţenii din Pâncota şi a unei adunări cetăţeneşti de la Măderat, în care oamenii au reclamat preţul perceput pentru colectare precum şi cantitatea de gunoi impusă persoanelor juridice, am luat hotărârărea de a mă abţine în momentul votului. În plus, când am luat cuvântul am reclamat şi faptul că acţiunea de colectare are loc doar o dată pe săptămână, contrar obligaţiilor contractuale”, a precizat Dan Pocrişer (foto).

Adunarea Generală a ADI Sistem Integrat de Gestionare a Deşeurilor (SIGD) Arad a votat, luni, continuarea contractului cu RETIM.

Loading...
 1. foarte bine domnule primar. de aceea v-au ales pancotanii ca sa fiti de partea lor! felicitari

  Raspunde
 2. si ce a rezolvat????? nu a avut macar curaj sa voteze contra !!!
  bla bla bla.

  Raspunde
 3. Cica “am reclamat şi faptul că acţiunea de colectare are loc doar o dată pe săptămânăpai ”
  -si pana acum nu tot odata pe saptamana se colecta???
  bravo domn primar!mare lucru a-ti constatat!

  Raspunde
 4. MAI SPUNENE CAND PUTEM SA CIRCULAM CU MASINILE PE DRUMURI NORMALE IN PANCOTA SI MADERAT?????
  LOCURILE DE MUNCA/FIRMELE PROMISE UNDE SUNT???

  Raspunde
 5. Corect. Pe de o parte se plang ca este foarte mult gunoi si nu fac fata sa-l adune, pe de alta parte obliga firmele sa produca mult gunoi, ca doar asa le impune in contract. Altfel spus, desi probabil, multe firme, multe cu doar cativa angajati, produc foarte putin gunoi ( mai putin decat intr-o gospodarie ), vreau nu vreau trebuie sa plateasca foarte mult. Penibil.

  Raspunde
 6. D-le primar ai ramas trompeta psd ,a lui caprar,tripa ,todor si fiforu.bravo primarele ,i uitat ca au mai votat si alti primari psd.

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.