Daniel Cosmin Crîsta, candidatul cu care ALDE vrea să câştige Primăria Bocsig

Daniel Cosmin Crîsta, candidatul cu care ALDE vrea să câştige Primăria Bocsig

Liderii ALDE Arad Florin Galiş şi Daniel Trifon l-au prezentat într-o conferinţă de presă pe Daniel Cosmin Crîsta (foto, dreapta), candidatul cu care ALDE vrea să câştige alegerile parţiale care vor avea loc luna viitoare pentru funcţia de primar al comunei Bocsig.

Daniel Cosmin Crîsta este agricultor şi consilier local (şi-a câştigat locul în consiliu candidând independent, postură din care a luat sute de voturi!). De curând a trecut la ALDE.

Dacă va câştiga alegerile, Crîsta îşi doreşte să introducă sistemul de canalizare pe toate străzile din comună, lucru care, susţine acesta, se poate face fără să fie distrus asfaltul de pe străzi. „Străzile sunt suficient de largi ca să introducem canalizarea, fără a fi nevoiţi să distrugem asfaltul”, a declarat Daniel Cosmin Crîsta.

Acesta îşi mai doreşte să continue investiţiile în domeniul sănătăţii, pentru care a şi votat în consiliul local, dar şi să construiască o bază sportivă astfel încât tinerii din localitate să beneficieze de toate condiţiile, cu vestiar, toalete, duşuri etc.

Nu în ultimul rând, Daniel Cosmin Crîsta se va preocupa de amenajarea drumurilor agricole.

  1. Daca , este agricultor cu siguranta VOSGANIAN ii va numara ouale si rosiile.

    Raspunde
  2. Vise mari pentru Alde .psd are grija de ALDE sa nu cistige . GALIS nu fii atit de naiv ,nu te-au pus nici subprefect . Mai accepti sa fii tot sluga psd,i-si bat joc de voi ,de ALDE .

    Raspunde
  3. pe Galis nu l-au pus subprefect pt ca a venit numirea pt Calimente la Senat. asta a fost negocierea cu PSD: Calimente si atat! restul la munca

    Raspunde
  4. Candidatul lui ALDE pentru Primaria BOCSIG, l-ati verificat, stie sa citeasca ? Stie sa tina un discurs ?

    Raspunde
  5. Discursuri tineti voi la pnl.Un primar bun face mai multe fapte si tine discursuri mai putine.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.