Daniel Gheorghe (PSD): „Guvernarea PSD a ajutat peste 18.000 de cetățeni să își deschidă o afacere”

Daniel Gheorghe (PSD): „Guvernarea PSD a ajutat peste 18.000 de cetățeni să își deschidă o afacere”

Daniel Gheorghe, social-democrat arădean, susține că PNL Arad vine, prin Dorin Stanca, cu declarații „fantastice” despre așa zisa problemă a „suprafiscalizării muncii”.

Acesta spune că liberalul ar trebui să se oprească din a face afirmații supranaturale și îi transmite faptul că și anul acesta, românii au depășit orice așteptări cu privire la programul StartupNation.

„10.000 de români au primit rezultatele finale în luna august 2019, toți asumându-și minim 4 angajați . De aici rezultă clar că aceștia consideră că «fiscalizarea muncii» nu este o problemă. Doresc să menționez că guvernarea PSD, în ultimii 3 ani, a ajutat peste 18.000 de cetăteni să își deschidă o afacere, creând astfel în România peste 40.000 locuri de muncă. Într-adevăr, mediul IMM -urilor a devenit dinamic și complex și datorită celor două programe de succes StartupNation. Să nu uităm că PSD a fost cel care a ținut pragul dividendelor la 5%, tot în favoarea IMM -urilor. Așadar «suprafiscalizarea» există doar în lumea «fantastică» a celor din PNL”, declară Dorin Stanca, de la PSD Arad.

 

 

  1. PACAT CA PROSTIA NU DOARE.TOT CE SPUI SUNT NISTE PROSTII.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.