Daniel Trifon, validat președinte al Organizației Municipale ALDE Arad

Daniel Trifon, validat președinte al Organizației Municipale ALDE Arad

Consilierul județean Daniel Trifon este noul președinte al Organizației Municipale ALDE Arad.

Acesta a fost validat în funcție zilele trecute, într-o ședință a Biroului Județean, a anunțat Florin Galiș, președintele organizației județene a partidului.

„Daniel Trifon este un tânăr politician cu experiență atât în administrație cât și în politică”, a declarat Florin Galiș.

Potrivit acestuia, până la iarnă la ALDE Arad vor avea loc alegeri, atât la organizația municipală, cât și la cea județeană.

  1. Da, un tanar intretinut de socru „mic”.

    Raspunde
  2. Va face si acesta un rahat impachetat,ca si confratele Galis,ALTA INTREBARE?

    Raspunde
  3. Il stiu,este tupeist,siret si cam atat !

    Raspunde
  4. Bai fratilor ce va tot minunati,astia din poza sunt folositi de oameni pe care nici ei nu ii cunosc,pentru a bombarda Alde Arad din interior.Alde Arad a pornit PREA BINE(fara pic de accent) si sunt interese sa fie ras de pe scena politica,erau prea buni.

    Raspunde
  5. Aaaaaaaaaaaaa,astia s-au asezat la masa pusa de altii? Parca imi amintesc ceva de prin ziare si acum vor sa zica ca ei au fost primii?ha,ha,ha,doamne,din istoria neamului nostru cati s-au crezut primii !1!Se aseamana cu situatia cu ungaria(cica ei au fost primi).Plecati,bai natafletilor,plecati si nu mai faceti de rusine gruparea din care „chipurile „faceti parte.

    Raspunde
  6. Bine spui Simona,dar cei din vechea garda macar nu sunt improscati cu tot noroiul asta care planeaza asupra combinatiei PSD-ALDE.Ei vor iesii la suprafata,nu peste mult timp,imaculati asa cum sunt !

    Raspunde
  7. O poză cu ompostori. Validat de cine??? Toți sunt numiți iar mafioții din poză vor culege ce au semănat.

    Raspunde
  8. Galise,Galise,tot prostoc ai ramas !Se pare ca nu ai asimilat nimic din trecutul tau,daca imi aduc aminte bine ,zilele trecute (numarale ca sunt nu prea multe) promovai pe altcineva si cred ca el ti-a tras sutul in „dos”,dar nu uita ca asta este mult mai pervers si iti va strivii capul ca la sarpe.

    Raspunde
  9. Hai,ma,crezi ca daca esti regizor de filme,esti si de viata?

    Raspunde
  10. d-le Galis ,cum puteti sta cu tradatorul de Purcaru la aceiasi masa?

    Raspunde
  11. Aomeni cu experienta in politica sunt toti ce-i care au fost exclusidin Alde de mafiotii din poza’.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.