Daria Paliciuc a câştigat CUPA ROMÂNIEI la dresură de cai

Daria Paliciuc a câştigat CUPA ROMÂNIEI la dresură de cai

Arădeanca Daria Paliciuc, de la Pony Club Arad, a câştigat Cupa României la dresaj, la concusrul hipic care a avut loc duminică, 12 octombrie 2014, la Bucureşti. Aceasta a concurat cu calul Zaina.
„Pe un teren plin de apă, de la zile întregi de ploi abundente, a fost dificil pentru concurenţi să evidenţieze comunicarea şi armonia dintre cal şi călăreţ, echilibrul, ritmul, acurateţea, flexibilitatea pe care fiecare le dobândeşte prin multă, multă muncă cu partenerul său calul.
După ce au urmărit cu atenţie progresiile de dresaj pentru copii, arbitrii au decis: câştigătoarea Cupei Romaniei este Daria Paliciuc cu Zaina, ocupantă a locului I. Pe locul II s-a clasat coechipierul Dariei de la Balcaniada de Dresaj, Comănescu Darius, cu Charming Boy, din Bucuresti, iar pe locul III s-a clasat Phillipo Salomee, cu Feivel”, informează reprezentanţii Pony Club Arad.
De remarcat, că Daria şi Zaina au debutat anul acesta în concursurile de dresaj cu mare succes, obţinând cu echipa României medalia de argint la Balcaniada de Dresaj din iunie, de la Novi Sad, Serbia.
După reuşita din Serbia, în luna septembrie 2014, Daria şi Zaina au reuşit să facă impresie bună şi în faţa arbitrilor Federaţiei Ecvestre Internaţionale, Fouad Hamoud şi Peter Hansághy, la Fei World Dressage Challenge, în Bucureşti, la proba preliminară pentru copii ocupând locul II iar la proba elementară pentru copii, locul I, ne mai informează reprezentanţii Pony Club Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.