„Day of Honor” la Arad, în cinstea personalului care lucrează în domeniul asistenței sociale

„Day of Honor” la Arad, în cinstea personalului care lucrează în domeniul asistenței sociale

Direcția de Asistență Socială Arad în parteneriat cu Fundația „Christus Zentrum Weinstadt” și Asociația „HOFFNUNG für eine neue Generation” din Germania a organizat în data de 10 iunie 2019, la Sala Regele Ferdinand, evenimentul „Day of Honor”.

Scopul acestuia a fost de a mulțumi și a da valoare  personalului care lucrează în asistență socială și care zi de zi  îi ajută pe alții să construiască rețele puternice care să îi susțină în momente dificile.

„Asistentul social este o resursă pentru cei care ajung în situații limită, acesta intervine și realizează o punte de legătură, o pârghie socială pentru refacerea echilibrului. Asistența socială a apărut ca o necesitate mai apoi devenind o meserie care are la bază umanitatea. Cu ajutorul unor oameni de bine din Germania, care au dorit să își arate aprecierea față de acești specialiști și față de munca pe care o depun, am reușit să realizăm evenimentul intitulat «Day of Honor». Le mulțumim!“, a declarat Oana Pârvulescu, director general DAS Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.