De 8 Martie, doamnele vor primi cadouri memorabile

De 8 Martie, doamnele vor primi cadouri memorabile

Daca doriti sa va surprindenti angajatele la inceputul primaverii cu un alt cadou decat clasicele bomboane si flori, atunci Up Romania va propune sa optati pentru tichete cadou, o solutie cu care veti avea doar de castigat.

Oferindu-le tichete Cadhoc, colegele isi vor putea alege exact ce isi doresc. Vor avea la dispozitie peste 55.000 de magazine in toata tara si acces la o mare varietate de produse si servicii: bijuterii, cosmetice, articole vestimentare si incaltaminte, carti, decoratiuni, electronice si electrocasnice, servicii de turism.

Printre magazinele unde pot fi folosite tichetele Cadhoc, se numara branduri precum: Accesorize, Anna Cori, Bata, C&A, Benvenuti, Carturesti, Cellini, Desigual, Diverta, Flormar, Folli-Follie, Guara, Jolidon, L’Occitane, Marionnaud, Nissa, Otter, Nike, Parfois, Swarovski, Why Denis, si lista poate continua. Magazinele din orasul tau le poti descoperi pe harta de parteneri.

Pentru ca stim ca te gandesti si la costuri, avem vesti bune si la acest capitol. Tichetele Cadhoc sunt neimpozabile daca suma alocata pentru fiecare persoana nu depaseste 150 de lei. De asemenea, pana la aceasta valoare sunt scutite de contributiile salariale si patronale obligatorii si, pentru ca intra in categoria cheltuielilor sociale, tichetele sunt deductibile la calculul impozitului pe profit, pana la 5% din fondul de salarii.

Odata comandate, tichetele Cadhoc pot fi personalizate cu mesaje, urari si sigla companiei sau, la cerere, pot fi oferite in ambalaje speciale.

Up Romania (noua identitate a Cheque Dejuener Romania) face parte din Grupul Up, al treilea emitent la nivel international pe piata tichetelor de servicii. Cu o prezenta de 15 ani in Romania, compania ofera celor peste 20.000 de societati client diverse instrumente de motivare si recompensare materializate in: tichete pe suport de hartie si carduri de masa Chèque Déjeuner, tichete cadou Cadhoc, vouchere de vacanta Chèque Vacances, tichete sociale Chèque de Services, tichete sociale pentru gradinita si tichete de cresa Chèque Bébé.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.