De ASTĂZI, arădenii se pot TESTA pentru depistarea COVID-19 şi în laboratorul DSP

De ASTĂZI, arădenii se pot TESTA pentru depistarea COVID-19 şi în laboratorul DSP

Centru de testare într-un laborator acreditat, pus la dispoziție de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Arad contra cost.

Având în vedere solicitările primite din partea cetățenilor cu privire la posibilitatea efectuării de către Direcția de Sănătate Publică a Județului Arad a testărilor contra cost, s-a decis ca începând de joi, 16 iulie, să fie deschis un Centru de testare într-un laborator acreditat, situat în Municipiul Arad.

„Odată cu relaxarea măsurilor de siguranță și cu ieșirea din starea de urgență, tot mai mulți cetățeni din județul Arad s-au reîntors la muncă sau au optat pentru un concediu în străinătate, fiindu-le solicitat de majoritatea țărilor, să fie testați Covid-19. Astfel, am primit în ultima perioadă tot mai multe solicitări pentru a pune la dispoziția arădenilor un laborator acreditat de recoltare care să ofere rezultate într-un timp cât mai scurt. Ne bucurăm că va crește astfel și numărul de persoane testate dar și că am putut răspunde pozitiv solicitărilor acestora”, a declarat directorul DSP Arad dr. Horea Timiș.

Testul Real Time PCR identifică direct prezenţa virusului în tractul respirator, deci confirmă o infecţie curentă.

Eliberarea rezultatelor va fi efectuată în termen de 24 ore de la recoltare, în zilele lucrătoare, iar buletinul de analize va fi eliberat în limba română și în limba engleză.

Locație: Arad, strada Feleacului, nr. 1

Telefon programări: 0742 170 202

Program recoltări: Luni-Sâmbătă între orele 09:00-11:00

Tarif: 245 lei (TVA inclus)

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.