De ce are Aradul doar un viceprimar…

De ce are Aradul doar un viceprimar…

Se împlinește, luna aceasta, o jumătate de an de la alegerile locale din 2020.

O jumătate de an în care șefii partidelor care compun Consiliul Local Municipal nu au reușit să se înțeleagă asupra persoanei care să ocupe cea de a doua funcție de viceprimar.

Negocieri au fost, desigur, fără nici o finalitate însă. Unii au fost duși de nas, alții orbiți cu promisiuni deșarte. Alții continuă să țină lucrurile în șah.

În tot acest timp, administrația municipală dă senzația că funcționează cu frâna de mână trasă. Liberalii, care până acum i-au păcălit pe toți și s-au văzut cu sacii în căruță (și-au pus un viceprimar, în persoana lui Lazăr Faur) susțin că „merge și așa”, cu un viceprimar. Păi, atunci, dacă nu mai e nevoie și de al doilea, să desființeze funcția! Și așa se zice că Aradul a devenit, sub administrația pedelisto-liberală, o comună mai mare, o haltă între Timișoara și Oradea. Or, comunele nu au decât un viceprimar!

 1. Nu se poate desființa un post de viceprimar decit prin lege, de catre parlament sau guvern.

  Raspunde
  • Sigur că da și au toate pârghiile pentru asta (majoritate in parlament, guvernul lor). N-am vrut să intru în amănunte, pentru că nu asta era intenția articolului.

   Raspunde
 2. si daca ar avea doi tot un kkt ar fi

  Raspunde
 3. Neamu este numeros,trebuiesc angajați . Mai puneți niște viceprimari CU SALARII/ DECENTE. /
  Ps. Cu un salariu de viceprimar câte fațade de clădiri din centru se poate reabilita?

  Raspunde
 4. Are doar un viceprimar,deoarece e pe placul primarului;marsaviile se fac doar cu cei care sunt de acord! Vom avea un al doilea viceprimar inainte de alegerile din 2024! Simplu! Asta s-a votat,asta avem!
  Un patronaj liberal defectuos asupra urbei,măgari in functii cheie si o gramada de pupincuristi!Îi penalizăm pe cei care fac chefuri cu un n numar de invitati,dar pe protejati îi lasam sa organizeze revelioane ale unor minoritati in 13/14 ianuarie;acolo si atunci nu era legea in vigoare! E lege pentru 16 tineri care serbeaza un majorat! De asta e asa”bine”LA ARAD,ca LEGEA NU-I LEGE PENTRU TOTI!

  Raspunde
 5. fara vice primar usr incurca lumea si bunul mers al orasului. ne-am lamurit de capacitatea lui fritz altii ii rezolva problemele , investitiile incepute s-au oprit , el nu face nimic

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.