Iată de ce a dispus Falcă SANCŢIONAREA celor de la RETIM! Ce l-a SPERIAT pe primar

Iată de ce a dispus Falcă SANCŢIONAREA celor de la RETIM! Ce l-a SPERIAT pe primar

Administraţia arădeană, prin Poliţia Locală, a sancţionat noul operator de salubritate pentru neîndeplinirea obligaţiilor, la numai o zi de la intrarea acestuia în atribuţii.

Sancţiunile aplicate celor de la RETIM Ecologic Service SA se ridică la 20600 de lei, o sumă infimă pentru societatea prestatoare. Primarul Gheorghe Falcă a catalogat drept dezastruos modul în care RETIM a intervenit în primele două zile (24 şi 25 aprilie) de la preluarea activităţii de salubrizare în municipiul Arad. „Este inadmisibil ce se întâmplă zilele acestea în Arad. Am cerut Direcţiei Generale Poliţia Locală prin compartimentul de specialitate să identifice locaţiile unde RETIM nu şi-a făcut datoria şi să aplice sancţiuni. Retim-ului vreau să-i tansmit doar atât: să nu ne confunde!”, a declarat Gheorghe Falcă.

Dar, haideţi să vedem ce l-a mânat în luptă pe edilul şef. Ei bine, acesta s-a speriat de o acţiune pe care arădenii o pregătesc pe Facebook, şi anume „Cărăm gunoiul la gunoaie. Pardon! La primărie!”. În cadrul acesteia, arădenii sunt invitaţi astăzi, 26 aprilie, între orele 19 şi 21, să aducă câte un sac cu gunoi menajer pe platoul din faţa Primăriei Municipiului Arad.

Administraţia a sperat ca prin sancţionarea celor de la RETIM să dezamorseze situaţia din oraş, astfel încât să nu se trezească cu gunoiul la uşă.

  1. Stati linistit domnu’ Falca. Nu va confunda nimeni , deci nici „baietii” de la Retim.

    Raspunde
  2. problema e ca ne confunda Falca pe noi aradenii cu niste prosti

    Raspunde
  3. poate ca ar fi bine sa reziliati contractul cu Retim. Dupa
    ce ne-au luat toate institutiile regionale timisorenii ne „faulteaza” si la acest capitol pe banii nostri. Chiar nu ati gasit o firma de salubritate din Arad?

    Raspunde
  4. […] Iată de ce a dispus Falcă SANCŢIONAREA celor de la RETIM! Ce l-a SPERIAT pe primar […]

    Raspunde
  5. Bataie de joc marca Falca.Timisorenii sunt multumiti de firma respectiva.

    Raspunde
  6. Domnule Falca, ne credeti prosti, nu suntem…..

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.