De ce să porți un tricou Guess pentru bărbați vara asta

De ce să porți un tricou Guess pentru bărbați vara asta

Puține sunt acele branduri care să nu poată fi recunoscute, iar Guess este cu siguranță unul dintre ele. Nu doar că elementele vestimentare pe care le produce acest brand, alături de o gamă foarte largă de accesorii, care cuprinde de la curele și lenjerie intimă, la șosete, genți și ceasuri, sunt realizate durabil, dar sunt făcute pentru oricine. Cu alte cuvinte, oricine are gusturi bune, are cel puțin un obiect cumpărat de la Guess în dulapul său.

Iată, așadar, de ce ar trebui să porți un tricou Guess pentru bărbați vara asta:

  • Vrei să arăți bine și să ai înceredere în tine.

Poate te întrebi ce legătură au tricourile Guess de barbati cu încrederea în sine. Mai mult ca sigur, ai în garderoba ta acele elemente vestimentare pe care le porți mai des decât pe celelalte, tocmai pentru că te fac să te simți bine. Ce să mai, te simți tu atunci când porți hainele respective. Iar acest aspect este unul dintre cele mai importante atunci când îți cumperi piese vestimentare noi.

Oricât de mult ți-ar plăcea să crezi că nu haina îl face pe om, așa cum spune un vechi proverb românesc, adevărul este că hainele contribuie enorm la modul în care te simți. Poți purta haine noi, dar care să te deranjeze, la fel cum poți purta haine care să-ți evidențieze fix acele părți pe care tu nu vrei să le arăți. Spre exemplu, dacă ai câteva kilograme în plus, un tricou slim s-ar putea să nu te avantajeze.

Tocmai de aceea, un tricou Guess nu trebuie să-ți lipsească din garderobă. Nu doar pentru că este vorba de brand în sine, ci și pentru că vei putea alege dintr-o varietate de modele care sunt concepute pentru mai multe stiluri și mai multe tipuri de corpuri.

Spre exemplu, un model Giambi, ușor lărguț, poate să fie asortat cu o pereche de pantaloni scurți, în timp ce un model de tip polo poate fi foarte ușor asortat cu pantalonii casual pentru bărbați.

  • Un tricou Guess pentru bărbați este unul în care nu transpiri atât de mult.

Nu este un secret că atunci când vine vara cea mai mare grijă a ta este cum să eviți transpirația. Știi bine că aceasta nu poate fi evitată complet, pentru că este vorba despre un mecanism prin care corpul tău se termoreglează și care îți permite, de fapt, să trăiești.

Însă, la fel de bine știi și că transpirația este inestetică și mai și miroase urât. În plus, un simplu deodorant nu este suficient. Așa că ceea ce poți face este să apelezi la tricouri și alte piese vestimentare care sunt concepute din materiale precum bumbacul, care permit corpului tău să respire și să se miște în voie, fără să producă același nivel crescut de transpirație, precum alte materiale.

  • Un tricou Guess are numele brandului vizbil sau invizibil, în funcție de preferințe.

Poate ești genul căruia îi place să poarte tricouri ale brandurilor mari fără să iasă în evidență prea tare. Sau, poate, din contră, ești genul de om căruia îi place să arate numele sau logoul brandului ale cărui haine le poartă. Indiferent din care categorie faci parte, Guess are hainele potrivite pentru tine.

În această vară, se pare că la modă se află multe tricouri cu imprimeuri din fruze sau cu imprimeuri abstracte. Însă nu vei da niciodată greș cu un model clasic, într-o singură culoare. Iar recomandarea specialiștilor de fashion este ca înainte de a apela la modele cu imprimeuri să alegi haine în culori clasice.

De ce? Pentru că primele sunt mult mai greu de asortat, în timp ce topurile albe, negre sau maro sunt considerate de bază și pot fi completate foarte jos atât cu haine confortabile, cât și cu haine elegante.

Așadar, ține minte că indiferent de interesele și gusturile tale vestimentare, câteva reguli simple se aplică tuturor cumpărătorilor, în special pe timp de vară. Pe scurt, alege materiale de calitate, de la branduri cunoscute și caută materiale textile care să permită corpului să respire.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.