De la SELFIE, la SPITAL: O TÂNĂRĂ de 21 de ani, ÎN STARE GRAVĂ la spital după ce A CONFUNDAT telefonul mobil, cu pistolul

De la SELFIE, la SPITAL: O TÂNĂRĂ de 21 de ani, ÎN STARE GRAVĂ la spital după ce A CONFUNDAT telefonul mobil, cu pistolul

Este epoca SELFIE-urilor și cu toate că studiile au demonstrat impactul negativ pe care acestea le au asupra modului în care suntem percepuți de alte persoane, nu vrem să renunțăm defel la acest obicei, care pentru unii s-a dovedit a fi fatal.

După ce săptămâna trecută o tânără din România a murit electrocutată încercând să își facă o fotografie pe un tren, zilele acestea o alta din Rusia și-a pus viața în pericol în numele selfie-urilor.

Rusoaica de 21 de ani era la birou, în timpul serviciului, când a găsit un pistol lăsat nesupravegheat.

Tânăra a luat pistolul și l-a îndreptat spre tâmplă pentru a-și face un selfie. În momentul în care a vrut să declanșeze camera, rusoaica a apăsat, din greșeală, pe trăgaci și s-a împușcat în cap.

Ea a fost dusă imediat la o clinică din Moscova, dar nu se știu foarte multe detalii despre starea ei. Poliția investighează cum a ajuns pistolul în mâinile tinerei. Cel mai probabil, unul din paznicii clădirii l-a lăsat pe birou.

Foto: playtech.ro

  1. Era blonda de a gresit butonul ?:))

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.