De RÂSU’… PLÂNSU’! Premiile Flacăra Roşie şi NewsAr pe 2017

De RÂSU’… PLÂNSU’! Premiile Flacăra Roşie şi NewsAr pe 2017

În buna tradiţie a ziarului Flacăra Roşie, acordăm şi în acest an personajelor din politică, administraţie, cultură etc. cuvenitele premii pentru activitatea din 2017. Şi, cum vorba lungă e sărăcia omului, iată „distincţiile”:

Premiul Iuri Gagarin
I se acordă primarului Gheorghe Falcă, plecat la rândul lui în spaţiu. Într-un spaţiu numai al lui, un univers paralel, care nu are de a face cu al nostru. Motiv pentru care va mai primi şi alte premii!

Premiul Dan Spătaru
I se acordă lui Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad, alături de refrenul (adaptat, după caz): „Drumurile noastre toate se vor asfalta vreodată…” La anu’ şi la mulţi ani!

Premiul pentru Cea mai bună guvernare
Li se acordă parlamentarilor PSD de Arad care votează pe bandă rulantă tot ce le bagă pe gât Dragnea & Co. Fără număr, fără număr!

Premiul Andrei Ando
I se acordă lui Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, pentru toate ideile şi iniţiativele pe care le-a avut în 2017. Despre care auzim că nu-i aparţin.

Premiul Păduri Cutreieram
I se acordă lui Călin Bibarţ, viceprimar al Aradului (cu voia lui Coldea şi Falcă) pentru conul de umbră în care se află. Conul are pentru el o conotaţie deosebită, fiind pădurar.

Premiul Nicolae Ceauşescu
I se acordă şi în acest an lui Gheorghe Falcă. În cazul său, orice asemănare cu personajul de tristă amintire nu e deloc întâmplătoare.

Premiul Înapoi la Brad
Li se acordă suporterilor UTA-ei pentru inistenţa cu care repetă, ori de câte ori au ocazia, celebrul refren „Ghiţă Falcă pleacă din Arad!”. Sperăm să-l auzim şi pe noul stadion!

Premiul Gheorghe Falcă
I se acordă lui Ludovic Orban, preşedintele noului PNL care aduce din ce în ce mai mult cu vechiul PDL. La rândul lui, Orban seamănă tot mai mult cu Falcă. Nu la fizic ne referim, desigur.

Premiul Marile Speranţe
Fără absolut nici o legătură cu cartea (şi premiul de mai sus!), i se acordă senatorului Ioan Cristina. Care speră, în continuare, că PNL Arad va scăpa de Falcă şi echipa sa. Îi dorim domnului senator să spere în continuare. Că vorba aia, speranţa moare ultima.

Premiul pentru Întreaga Cultură
Este un premiu special, care îi este atribuit Claudiei Boghicevici, vicepreşedinte pe probleme de cultură la Consiliul Judeţean Arad. Deja, Centrul Cultural Judeţean e la al doilea manager. Biblioteca Judeţeană, de asemenea. Şi Boghicevici e doar la jumătate de mandat!

Premiul Nicolae Ioţcu
Li se acordă lui Iustin Cionca, Sergiu Bîlcea şi Andrei Ando, pentru „inaugurarea” cu vlădică şi popi a secţiei TBC din Grădişte.

Premiul H.G. Wells
I se acordă prefectei Florentina Horgea, care la fel ca şi predecesorul său, Cosmin Pribac, are capacitatea de a se face nevăzută.

Premiul pentru Prostie
Li se acordă şefilor de la UTA, care au reuşit cu bani mulţi şi minte puţină să facă de râs actualul club fanion al Aradului. Despre legendă, numai de bine!

Premiul pentru Înaltă Trădare
I se acordă preşedintelui PNL Ludovic Orban pentru modul în care i-a tratat pe vechii săi susţinători de la Arad. Asta după ce le-a promis „marea cu sarea” la adunarea de la Zimand.

Premiul Ioana D’Arc
I se acordă Isabelei Rabotka, de la PNL, pentru curajul de a spune lucrurilor pe nume. Şi pentru demisia din CLM.

Premiul Pomana Porcului
I se acordă şi în acest an lui Constantin Traian Igaş, pentru evenimentul cu cârnaţi şi caltaboşi organizat la Taverna Pecicană

Premiul Iustin Cionca
I se acordă lui Marian Toader, primarul comunei Zăbrani. Ştie el de ce!

Premiul Marian Toader
I se acordă lui Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, pentru telenovela „Cerului i s-a pus pata”.

Premiul pentru întreaga activitate
I se acordă lui Caius Parpală. Mai ales pentru cea nevăzută!

Premiul Opt la sută
Li se acordă primarilor PSD de Arad şi reprezintă procentul fondurilor atrase de aceştia prin PNDL. Restul banilor au revenit celorlalţi primari (majoritatea de la PNL) şi Consiliului Judeţean (tot PNL).

Premiul Adriano Celentano
I se acordă lui Gheorghe Falcă. Motivele sunt evidente.

Lista rămâne deschisă. Puteţi adăuga câte premii doriţi la rubrica de comentarii, de mai jos. Chiar vă rugăm să o faceţi!

Atenţie: Acest articol este un pamflet. Pe alocuri!

Loading...
 1. premiul Fifor sa i se dea lui Caprar si premiul Todor lui Tripa

  Raspunde
 2. Premiul „Cel mai iubit printre pământeni”
  lui Glad Varga care nu știr de ce. El e doar acolo.

  Raspunde
  • sau-cel mai oligofren dintre aradeni-dle florea ramineti pe metereze ca inca e nevoie de protestatari ca dvs la multi ani vigurosi militantilor antiminciuna

   Raspunde
 3. sa se dea si premiul prostul satului lui Sergiu Balcea si sa se cheme Flavius Gondor (via Andras Ando) :))))) si lui Cionca sa i se dea un premiu de prost tot dupa aceeasi formula!!

  Raspunde
 4. Premiul „El Fugitivo” lui Eusebiu Pistru și premiul „Proști, da’ mulți” postacilor de pe net plătiți de Soros si Falcă.

  Raspunde
 5. premiul punct ochit punct lovit sa i se dea lui Calimente care s-a invartit si in 2017 de o functie buna. se poate pensiona linistit

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.