De sezon: Bărbat prins de polițiști după ce a furat carne și jumări de porc

De sezon: Bărbat prins de polițiști după ce a furat carne și jumări de porc

De sărbători și, inclusiv, de pomana porcului, se pare că se bucură și hoții. Într-o perioadă în care bunătatea și generozitatea ar trebui să primeze, acest bărbat din Tauț l-a păgubit pe un consătean cu 50 de kg de carne de porc și jumări, în valoare de 700 de lei.

Potrivit unui comunicat al IPJ Arad: „Poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras dintr-un imobil nelocuit pe care acesta îl deţine în localitatea Tauţ, 50 kg de carne şi jumări de porc. În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au reuşit, în doar câteva ore de la sesizare, identificarea unui bărbat, de 58 de ani, bănuit de comiterea faptei. Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în noaptea de 24/25 decembrie a.c., cel în cauză ar fi pătruns în locuinţă pe uşa descuiată, iar dintr-o ladă frigorifică ar fi sustras 50 kg. de carne şi jumări de porc, în valoare de aproximativ 700 de lei”.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat, bărbatul fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, se mai arată în comunicat.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.