Decizia fără precedent: Toată lumea, CHEMATĂ LA ANAF!

Decizia fără precedent: Toată lumea, CHEMATĂ LA ANAF!

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) face un anunț fără precedent în România.

Unităţile teritoriale din cadrul celor opt Direcţii generale regionale ale finanţelor publice, cu sprijinul şi colaborarea anumitor organizaţii profesionale, vor organiza pe parcursul lunii septembrie întâlniri cu contribuabilii, persoane fizice sau juridice, pe teme de interes general sau local.

Un număr de 113 întâlniri sunt programate să aibă loc, temele de discuţii fiind, în cele mai multe cazuri, propuse de contribuabili, de asociaţii profesionale, de organizaţii neguvernamentale sau vizează cele mai recente modificări ale legislaţiei fiscale.

Contribuabilii interesaţi pot afla data, locul de desfăşurare a întâlnirii şi subiectele puse în dezbatere prin accesarea listei disponibile pe site-ul www.anaf.ro/Info Publice sau prin intermediul Call-center-ului.

Pentru a participa la aceste întâlniri organizate la sediile unităţilor fiscale, contribuabilii se pot programa prin intermediul „Formularului de asistenţă” de pe site-ul Agenţiei. Contribuabilii care doresc să pună întrebări trebuie să le transmită odată cu solicitarea de programare.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.