Declarație ȘOC făcută de șeful SERVICIILOR SECRETE: „Vinovați pentru apariția ISIS sunt… Tom și Jerry”

Declarație ȘOC făcută de șeful SERVICIILOR SECRETE: „Vinovați pentru apariția ISIS sunt… Tom și Jerry”

Pare incredibil, dar este cât se poate de adevărat.

Șeful serviciilor secrete egiptene Salah Abdel Sadek a declarat recent într-un discurs susținut la Universitatea din Cairo că faimoasele personaje Tom și Jerry sunt de vină pentru apariţia organizaţiei teroriste ISIS.

„Tom şi Jerry ilustrează violenţa într-un mod amuzant şi transmite mesajul că, da, este ok să-l lovesc şi-l pot arunca în aer cu explozibili. Astfel în mintea privitorului devine ceva natural”, a spus Salah Abdel Sadek.

Desenele animate cu Tom şi Jerry încurajează extremismul și îi învață pe copii că este perfect normală utilizarea materialelor explozibile, susține șeful serviciilor secrete.

„Tinerii se confruntă cu presiuni sociale care-i împing să recurgă la violenţă, pe care o consideră normală”, a adăugat oficialul.

„A devenit ceva normal ca un adolescent să-şi petreacă ore în şir jucându-se jocuri video violente, ucigând sute de oameni şi este fericit”, a mai spus Abdel Sadek.

Sursa: express.co.uk

  1. ”Tom și Jerry” nu sunt singurul motiv, sunt o grămadă de desene care promovează violența, filmele și jocurile PC, în care decizi dacă ăla moare sau trăiește, mulți aleg moartea, pentru că este mai interesantă. Știu ce vorbesc, și eu m-am uitat la ”Tom și Jerry” și am jucat jocuri în care omori, dar asta nu mă transformă în asasin sau criminal în serie.
    Șeful serviciilor secrete este un cretin, de vină este lipsa de educație. Conducătorii de la răsărit trăiesc ca regii, iar oamenii de rând sunt tratați ca gunoiul, veșnic săraci și needucați. Mai sunt și lupte interminabile și tot felul de presupuși lideri spirituali.
    Răul triumfă atunci când nu faci nimic. Deșteptul ală de la serviciile secrete mai bine își făcea treaba și în prindea sau asasina pe liderii ISIS și punea încheia capitolul. Numai că e foarte ușor să dai vina pe altul în loc să-ți faci treaba.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.