Declarații în fața Primăriei, o cină romantică sau o zi la spa? Ce pot face arădenii de Valentine’s Day

Declarații în fața Primăriei, o cină romantică sau o zi la spa? Ce pot face arădenii de Valentine’s Day

Sărbătoarea îndrăgostiților se apropie, iar chiar dacă trăim vremuri grele, tot ne putem bucura de momente frumoase alături de cei dragi. Arădenii care sărbătoresc Valentine’s Day au mai multe opțiuni pentru acest weekend.

Cei care vor relaxare pot alege o zi la unul din spa-urile din oraș, alături de partener, unde pot beneficia de diferite terapii, masaj, sau pot oferi cadou un voucher pentru astfel de tratamente, persoanei iubite.

De asemenea, dacă sunteți în pană de idei pentru cadouri, pe lângă clasicul vin, buchet de flori și ciocolată, puteți alege un dar handmade de la Târgul de Valentine’s Day de la Atrium Mall, care este deschis între 10-14 februarie.

Cei care petrec Ziua Îndrăgostiților cu toată familia, au opțiunea de a se bucura alături de cei mici de un spectacol clasic la Teatrul de Marionete. Actorii Trupei Marionete Arad îi invită duminică, 14 februarie, de la ora 11:00,la povestea „Albei ca Zăpada”. De asemenea, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” se va juca piesa  „Familia Tót” de Örkény István, în regia Sânzianei Stoican, duminică, 14 februarie, de la ora 19:00. 

Cuplurile care vor „să-și strige iubirea în toate zările” o pot face în mod public, în fața Primăriei, într-un cadru deosebit. Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad vor oferi tuturor îndrăgostiților, indiferent de vârstă, posibilitatea să-și mărturisească iubirea într-un cadru epic, special amenajat pe platoul din fața Palatului Administrativ”, anunță Municipalitatea.

De asemenea, aceștia se pot și „căsători” pentru o zi: „Vrei să faci pasul cel mare, dar ai emoții? Cauți o modalitate frumoasă să îți demonstrezi iubirea? Vino în 14 februarie cu persoana iubită şi căsătoreşte-te pentru o zi. Vă aşteptăm duminică, între orele 11:00-20:00, pe platoul din fața Primăriei, pe toți cei care doriți să vă uniți destinele pentru 24 ore”, spun reprezentanții Primăriei.

Pentru cei care pot aloca un buget mai mare cu această ocazie, există și varianta unei mici escapade în una din stațiunile județului, sau, de ce nu, la unul din hotelurile din oraș, la pachet cu o cină romantică! Astfel ieșiți din rutină, iar persoana iubită cu siguranță va aprecia acest gest.

Iar, la final, dar nu în cele din urmă, îndrăgostiții au la dispoziție numeroase oferte de la majoritatea restaurantelor și cafenelelor din oraș, care cuprind preparate delicioase și deserturi pe măsură, pentru a petrece o seară specială împreună. La o simplă căutare pe facebook sau pe google a restaurantului preferat puteți vedea meniul special pregătit pentru Valentine’s Day. Aveți o mare varietate de unde puteți alege, atât în localurile din municipiu, cât și din județ, pentru a-i face o surpriză plăcută persoanei iubite. Este important totuși de ținut cont că există restricții în vigoare, locurile sunt limitate, iar din acest motiv este bine să faceți rezervare din timp.

 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.