Delegație UVVG Arad, în Republica Moldova

Delegație UVVG Arad, în Republica Moldova

În perioada 18 – 22 iunie, Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hașdeu”, din Cahul, Republica Moldova, a fost gazda unei delegații a Universității de Vest „Vasile Goldiș” (UVVG) Arad, în cadrul unui program Erasmus+.

Prof. Univ. Dr. Petru Aurel Darău, Conf. Univ. Dr. Andrei Anghelina – prorectori, și doamna Conf. Univ. Dr. Antoanela Naaji – director Departament Relații Internaționale, au fost primiți de rectorul universității ”B.P. Hașdeu”, Conf. Univ. Dr. Sergiu Cornea, alături de prorectori, decani și directori de departament.

Discuțiile dintre reprezentanții celor două instituții s-au concentrat pe extinderea mobilității cadrelor didactice și studenților în cadrul programului Erasmus+, dar și pe dezvoltarea unor noi direcții de colaborare, legate de programele de studii și proiectele de cercetare.

Cu această ocazie a fost semnat și un acord de colaborare inter-instituțional, în scopul creării cadrului de cooperare pentru viitoarele acțiuni, urmând ca rezultatele acestei cooperări să se concretizeze în viitorul apropiat.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.