Demersuri pentru menținerea traficului feroviar de călători pe ruta Ineu – Brad

Demersuri pentru menținerea traficului feroviar de călători pe ruta Ineu – Brad

Senatorul liberal Ioan Cristina a anunțat că va face demersuri la Ministerul Transporturilor pentru menținerea traficului feroviar de călători pe ruta Ineu – Brad.

De altfel, acesta a și purtat o discuție în acest sens, alături de deputatul Glad Varga, cu prim-ministrul Ludovic Orban, cu ocazia vizitei acestuia din urmă la Arad, prilej cu care premierul i-a asigurat pe cei doi parlamentari arădeni de tot suportul său.

„Urmează să am, în cel mai scurt timp, și o întâlnire cu conducerea CFR Călători, pentru a găsi soluții astfel încât locuitorii de pe ruta feroviară Ineu – Brad să nu rămână fără cel mai important mijloc de transport în comun de pe Valea Crișului Alb”, a declarat senatorul Ioan Cristina.

De remarcat, că senatorul arădean beneficiază, în demersul său, de sprijinul primarilor din unitățile administrativ-teritoriale afectate de anularea trenurilor de călători de pe ruta Ineu – Brad.

Operatorul de transport „Regio Călători SRL” a anunţat că se va retrage, de la 1 ianuarie 2021, de pe ruta Ineu – Brad, autoritățile căutând soluții pentru a asigura în continuare transportul feroviar de călători pe respectivul tronson.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.