DEMISIA care dă peste cap SCENA POLITICĂ din Arad

DEMISIA care dă peste cap SCENA POLITICĂ din Arad

Una dintre cele mai cunoscute figuri politice ale Aradului și totodată vocea politică cea mai des auzită în dezbaterile televizate la nivel național a decis să părăsească partidul care l-a propulsat.

Deputatul Mihăiță Calimente a decis să demisioneze din Partidul Național Liberal, pentru a deveni membru ALDE, partid care i-a promis că-l va pune pe listele din toamnă pentru un nou mandat de parlamentar.

Calimente își justifică alegerea dând vina pe „atmosfera irespirabilă din partid”. De altfel, din cauza proastelor relaţii cu primarul Aradului Gheorghe Falcă, deputatul s-a transferat la începutul acestui an la organizaţia PNL Bucureşti.

Mihăiţă Calimente a devenit membru PNL în anul 2000. În perioada 2000-2012 a fost vicepreşedinte al PNL Arad, fiind ales deputat în trei legislaturi consecutive.

PNL rămâne, astfel, fără unul dintre deputaţii săi cei mai vocali.

 

  1. pe scurt Mihăiță Falimente nu a mai avut loc pe liste! O mare tragedie! Și-a adus aminte deodată de Băsescu, Falcă etc. Păi ce ai nene cu Falcă dacă te-ai dus la București. ce mai contează atmosfera irespirabilă de la Arad dacă tu respiri aerul capitalei. Te pomenești că nu au căzut în fund cei de acolo și nu te-au mai pus pe liste pentru a o freca înca 4 ani fără să faci nimic pt cei ce te-au votat ca în ultimii 12 ani

    Raspunde
  2. incredibil…trist…aveam asteptari de la ALDE Arad. cum sa promovezi un huligan latrator care nu a facut NIMIC pentru Arad in mandatele de parlamentar? asa dintr-o data i s-a facut scarba de PNL, cand a vazut ca nu are loc la ciolan la parlamentare. un ipocrit si jumatate

    P>S: felicitari redactiei pentru foto de la articol…foarte sugestiva si reprezentativa pt Calimente…lipsesc „foalele” imbuibate :))

    Raspunde
  3. Maaaaaaaammmmmmmmmaaaaaaaaaa, ce tragedie, cel mai tare politician din Arad nu-i pe lista , pai nu trebuia sa fie pe lista din 1996. Oricum mare paguba nu este, a facut fix ZERO ( null, minus infinit,,,, bla bla ) pentru Arad ! Ce credea ca i sa lipit scaunul de buca ? Senator (deputat) pe viata?

    Raspunde
  4. pe liste dar cu multa bunavointa undeva pe locul 17 .

    Raspunde
  5. Bvo calimeeenteeee!

    Raspunde
  6. Va e firica postaci dea lui Falca ce sunteți bravo Calimente?

    Raspunde
  7. Gogu e cool !!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.