SCANDAL MONSTRU: DEMISII în masă, la SPITAL!

SCANDAL MONSTRU: DEMISII în masă, la SPITAL!

Nu mai puţin de 17 medici şi-au dat demisia astăzi, reclamând managementul defectuos practicat de conducerea spitalului în care îşi desfăşurau activitatea.

„Nu ne mai putem desfăşura activitatea de când domnul manager refuză să semneze achiziţiile de echipamente, de materiale sanitare. Ne gândim în primul rând la pacienţii noştri. Adrenalina e de baza în resuscitarea pacienţilor. Mai avem pentru că funcţionăm pe baza stocului UPU, am făcut sesizări, la minister, la domnul manager, dar fără rezultat. Situaţia a început de când domnul manager este în funcţie. Un medic fără materiale sanitare, fără medicamente nu poate face nimic. Situaţia e foarte gravă. Urmează şi alte demisii”, a declarat medicul Alexandru Ciucioi de la Spitalul Floreasca, citat de Realitatea TV.

Doctorii spun că Sorin Păun nu conduce bine spitalul şi refuza să semneze pentru achiziţia de noi medicamente, cu toate că stocurile sunt epuizate. Ei susţin şi că Sorin Păun i-ar fi insultat şi că i-ar fi ameninţat că nu le plăteşte gărzile suplimentare, prezentând ca dovadă o înregistrare postată pe YouTube:

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.