Depistat la volan, având permisul de conducere SUSPENDAT

Depistat la volan, având permisul de conducere SUSPENDAT

 

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat un cetăţean bulgar la volanul unui autoturism, deşi avea permisul de conducere suspendat.

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, judeţul Arad, s-a prezentat, în data de 21.12.2016, în jurul orei 15, pentru a intra în ţară, cetăţeanul bulgar Ali S., în vârstă de 36 de ani, la volanul unui autoturism marca Renault Cabrio, înmatriculat în Germania.

Cu ocazia controlului specific, bărbatului i s-a solicitat să prezinte, pe lângă  documentele de identitate şi permisul de conducere.

Acesta nu a prezentat permisul de conducere, pe motiv că nu îl are asupra sa. Poliţiştii de frontieră au efectuat verificări în acest sens, constatând că bărbatul are permisul de conducere suspendat de la începutul lunii decembrie a.c., pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză acte de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având permisul de conducere suspendat.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.