Deputatul Adrian Todor: „Falcă, Bibarț și consilierii PNL se cred stăpânii Aradului“

Deputatul Adrian Todor: „Falcă, Bibarț și consilierii PNL se cred stăpânii Aradului“

Consilierii lui Gheorghe Falcă au dovedit, din nou, în ședința Consiliului Local Municipal Arad de marți, că disprețuiesc votul cetățenilor din municipiul Arad, liberalii din CLM având impresia că orașul este proprietatea lor, afirmă deputatul social-democrat Adrian Todor, într-un comunicat de presă.

Acesta susține că primarul Gheorghe Falcă a decis, iar liberalii au aprobat ca din comisia pentru evaluarea managementului de la Teatrul Clasic „Ioan Slavici“ Arad și din cea pentru evaluarea proiectelor culturale, sportive, de tineret, învățământ și recreative pentru care se acordă finanţări nerambursabile din bugetul local pe anul 2017 să facă parte doar consilieri ai PNL.

„Domnul Falcă și învățăceii lui din CLM arată un dispreț total față de votul cetățenilor, mai ales al celor care au optat la alegerile locale pentru PSD sau ALDE. Gheorghe Falcă a transformat Consiliul Local, societățile subordonate CLM, Primăria Arad într-un bun personal, pe care îl administrează după cum are chef. În ședința CLM de astăzi, Falcă a propus în comisia de evaluare a managementului de la Teatrul Clasic doar consilieri PNL, iar în comisia de soluționare a contestațiilor, ce să vezi, sunt tot cei de la PNL. Același lucru se întâmplă la comisia pentru evaluarea proiectelor culturale, sportive, de tineret, învățământ, unde doar cei de la PNL pot decide cui și pentru ce se acordă finanțarea, nu cumva să le încurce cineva afacerile. Reprezentanții cetățenilor care nu au votat PNL nu au voie să vadă cum se cheltuie banul public cu aceste proiecte și nici să evalueze conducerea Teatrului, așa cum nu am avut voie să facem o comisie pentru a evalua dezastrul de la CET, pentru că Falcă, Bibarț și consilierii PNL se cred stăpânii Aradului. Suntem convinși că, în urma acestor decizii, banii arădenilor vor fi aruncați din nou pe tot felul de evenimente în care Marele Vizionar să fie preaslăvit, iar firmele de casă vor prospera și în acest an, pe spatele cetățenilor. Văd că cei de la PNL nu au învățat nimic din ce s-a întâmplat cu domnul Falcă în ultimele zile, nici măcar faptul că a trecut vremea când puteau să se înfrupte în voie din bugetul local, fiindcă-i proteja Marele Tătuc de la București“, a declarat deputatul social-democrat Adrian Todor.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.