Deputatul Andreea Paul: „Ciorba funcțiilor politice a înlocuit proiectul de țară al României”

Deputatul Andreea Paul: „Ciorba funcțiilor politice a înlocuit proiectul de țară al României”

Deputatul democrat-liberal Andreea Paul a afirmat, într-un comunicat de presă remis agenţiei noastre, că Victor Ciorbea fuge din ASF sub presiunea PDL, care a sesizat Curtea Constituțională pentru că nu a respectat legea și vrea să fie Avocat al Poporului. „USL încă există: Cât de speriat este PSD că pierde puterea dacă are nevoie de Ciorbea care a încălcat legea când s-a dus la ASF să fie acum Avocatul Poporului?”, a spus Andreea Paul. „Ciorba funcțiilor politice a înlocuit proiectul de țară al României” iar „încălcarea legii de către Putere e la ordinea zilei”, a constatat deputatul PDL.

„Victor Ciorbea fuge din ASF sub presiunea PDL, care a sesizat Curtea Constituțională pentru că nu respectă experiența profesională impusă de lege, dar nu se lasă și va candida la funcția de Avocat al Poporului. Cu sprijinul PSD și al PNL, Ciorbea își anunță public astfel intrarea cu o încălcare a legii de notorietate. E dovada că încă USL există. Tentația de a profita de pe urma puterii, în orice condiții, oricât de mare ar fi compromisul, este prea puternică. Opoziția se dovedește prea grea pentru PNL, deși Antonescu se bate în piept cu un aer mesianic”, a declarat Andreea Paul.

Aceasta se întreabă retoric: „Cât de speriat este PSD că pierde puterea daca are nevoie de Ciorbea ca Avocat al Poporului? Mă întreb, cum să-i apere Victor Ciorbea pe români, când el însuși a încălcat conștient legea? Victor Ponta știe că oamenii lui nu respectă legea, că fură, dar își apără corupții și vrea să dărâme justiția, iar pentru asta are mare nevoie de un Avocat al Poporului liniștit, compromis, care să nu-l deranjeze. Ponta-Ciorbea, adică PSD și PNL, încearcă să dărâme acum legi și instituții doar pentru a-și apăra hoții. Până unde poate merge compromisul puterii?”, răspunzând: „Până acolo unde încearcă să creeze o nouă modă în România a «săracilor infractori» și a «săracilor politruci» care nu mai știu pe unde să se așeze confortabil ca să-și poată face de cap. E moda «marilor» juriști care încalcă zi de zi și conștient legea”.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.