D’ale lui Calimente: Mai bine își face harakiri decât să fie apreciat de Falcă!

D’ale lui Calimente: Mai bine își face harakiri decât să fie apreciat de Falcă!

Deputatul Mihăiță Calimente a răspuns, într-o conferință de presă, la acuzația lui Gheorge Falcă, potrivit căreia președintele ALDE Arad ar fi plecat din PNL din cauza faptului că nu ar fi primit un loc eligibil pe lista pentru alegerile parlamentare.

„Dacă Falcă ar fi trebuit să mă desemneze pe mine pe o listă politică preferam să îmi fac harakiri decât să mă aprecieze el pentru munca depusă“, a declarat Mihăiță Calimente.

Mihăiță Calimente spune că discuția a existat, dar a fost o discuție informativă, deoarece membrii PNL nu își știau locurile pe lista partidului. „Nu l-am rugat nimic, nu i-am cerut nimic“, a subliniat Calimente.

„Discuția dintre mine și Falcă a existat. L-am întrebat pe primarul Aradului dacă a avut o discuție cu fostul co-președinte Neluțu Cristina și dacă s-a stabilit care sunt locurile care revin PNL-ului în această construcție portocalie. El mi-a răspuns: Locul 1 la Senat și locul 4 la Camera Deputaților. I-am spus bună ziua și am plecat“, a precizat președintele ALDE Arad.

Foto: Arhivă

  1. Mihaita,iti trimit eu un cutit sa iti faci „harakiri ” oricum te lauzi singur.

    Raspunde
  2. Hai,mai,dute-n colo de traseist populist.

    Raspunde
  3. Aradul doarme ciupestel.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.