Deputatul Dorel Căprar îi ia apărarea lui Dragnea: „Evoluția democrației din România va avea de suferit”

Deputatul Dorel Căprar îi ia apărarea lui Dragnea: „Evoluția democrației din România va avea de suferit”

Deputatul Dorel Căprar, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Arad, consideră că Liviu Dragnea a dat dovadă de demnitate și, așa după cum a promis, și-a dat demisia din Guvern, după ce a fost condamnat în dosarul „Referendumul”.

Liviu Dragnea a anunţat că a demisionat din postul de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, iar luni, în şedinţa Biroului Permanent al PSD, îşi va depune mandatul de preşedinte executiv al partidului.

„Liviu Dragnea a dat dovadă de demnitate și așa după cum a promis și-a dat demisia din Guvern. Pe de altă parte, în ceea ce privește verdictul este un precedent periculos pentru democrația din România, într-un climat democratic normal, prezența la vot nu poate fi considerată un folos necuvenit. Vorbim despre un drept fundamental al cetățenilor, acela de a alege, de a decide cine să-i conducă și cine să plece. Verdictul în sine poate afecta democraţia şi libertatea partidelor care îndeamnă oamenii să vină la vot în alegeri, dacă această practică este condamnată. Poate apărea, în mentalul colectiv, impresia că a te prezenta la vot poate fi ceva rău, greşit sau chiar condamnabil”, a spus Dorel Căprar.

Acesta reaminteşte faptul că decizia de suspendare a președintelui Traian Băsescu a fost luată de toți liderii USL, fiind vorba despre „o decizie împotriva unui regim dăunător pentru România, susținută de 7,4 milioane de români al căror vot a fost anulat de o decizie politică a Curții Constituționale”.

„Foarte grav mi se pare că, în eventualitatea în care se aplică precedentul din acest dosar, anume că îndemnând oamenii să vina la vot comiți o faptă penală, toate scrutinele din România vor avea o altă înfățișare, dăunătoare pentru evoluția democrației din țara noastră” – a conchis deputatul Dorel Căprar.

  1. Are de suferit si suferă pentru ca voi sunteți la putere. ….Pe unde beti apa

    Raspunde
  2. Clar ca va avea de suferit democratia din ROMANIA ..atat timp cat oameni de genul caprar ,maduta, fosti turnatori ,,,ajung sa conduca tara…cred ca numele CAPRAR:)) spune tot la fel si fata lui de avortat…..:))
    Nu e logic sa-l apere PE DRAGNEA? ,,daca se supara olteanu’ si toarna intra tot psd-ul in puscarie:))…

    Raspunde
  3. Voi nu aveti nici o legatura cu democratia ,iar pt.Arad reprezentati o perioada neagra in istoria orasului.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.