Deputatul Dorel Căprar lansează un manifest public de salvare a Ştrandului Neptun

Deputatul Dorel Căprar lansează un manifest public de salvare a Ştrandului Neptun

Deputatul PSD Dorel Căprar a lansat pe Facebook un manifest adresat arădenilor în vederea salvării Ştrandului Neptun. Acesta presupune strângerea de semnături pentru iniţierea unui proiect realist, capabil de a reda Aradului unul dintre cele mai iubite obiective ale sale.

„Pornesc în această acţiune colectivă de a restitui arădenilor Ştrandul Neptun, în adevărata lui lumină, animat de intenţia de a provoca un spirit de mobilizare în rândul cetăţenilor. Cu toţii iubim acest obiectiv şi ca arădeni ne leagă amintiri frumoase legate de ştrand, care odată constituia mândria întregii comunităţi. De-a lungul anilor s-a vorbit mult, s-a gândit şi s-a făcut prost iar imaginea de astăzi a Ştrandului Neptun nu este altceva decât o palidă reprezentare, dominată de un gust urbanistic îndoielnic, de ineficienţă administrativă şi nepăsare”, a spus deputatul arădean. Dorel Caprar

„De aceea îi rog pe arădeni să fie alături de mine şi împreună să demarăm o campanie publică în scopul de a aduna semnături, pentru iniţierea unui proiect capabil să transforme din nou ştrandul nostru într-un simbol local. Accentuez faptul că nu este vorba despre o chestiune politică, ci despre un deziderat al tuturor arădenilor, nu doresc să acumulez capital electoral ci să catalizez forţe constructive. Soluţii concrete există iar alocările bugetare corespunzătoare ar putea repune pe direcţia potrivită reabilitarea şi modernizarea Ştrandului Neptun. Singurul lucru pe care mi-l doresc prin intermediul acestui demers este salvarea Ştrandului Neptun şi atât!”, afirmă deputatul Dorel Căprar.

 

  1. Nu e nevoie de alocari bugetare decat poate de amenajarea de spatii pentru sport, publice, gratuite.
    Este insa mare nevoie de o recunoastere a faptului ca impartirea strandului prin garduri si tarife diferentiate il transforma in ceva incomplet si neatractiv. Un inceput bun ar fi sa se renunte la garduri si la bilete dupa ora 22,00.
    Mai trebuie si sa dispara orice firma cu activitati altele decat cele specifice unui strand.

    Raspunde
  2. mai bine te-ai ocupa de obtinerea banilor pt.pasaje .mai ales ca ai mai anuntat de 3 ori ca problema e rezolvata si se incep lucrarile la ele . Strandul arata bine ,dar.nu datorita voua care nu ati facut nimic in Arad..

    Raspunde
  3. mai strand ne lipsesre ; ca celelalte[ poduri drum,uri ] sunt rezolvate – acuma de plin sezon -are si asta probleme nu gluma

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.