Deputatul Eusebiu Pistru DĂ DE PĂMÂNT cu Alianţa Vestului! Ce spune despre ADEVĂRATUL SCOP al acesteia

Deputatul Eusebiu Pistru DĂ DE PĂMÂNT cu Alianţa Vestului! Ce spune despre ADEVĂRATUL SCOP al acesteia

Deputatul Eusebiu Pistru a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că Alianţa Vestului, o asociaţie pe care intenţionează să o înfiinţeze primarii din Arad, Timişoara, Cluj-Napoca şi Oradea, are scop electoral.

Deputatul ALDE Arad a arătat că asociaţia nu va putea accesa fonduri europene, în perioada 2020 – 2027 finanţările de la UE urmând să se deruleze prin Ministerul Fondurilor Europene. În plus, forma de asociere nu se încadrează în categoria beneficiarilor de finanţări de la Uniunea Europeană.

Potrivit lui Eusebiu Pistru, singurul lucru pe care-l poate face Alianţa Vestului este acela de a identifica proiecte, acestea urmând să fie finanţate, eventual, pentru fiecare entitate administrativă în parte.

Ca o concluzie, deputatul arădean a afirmat: „Alianţa Vestului este înşelare peste aşteptări a electoratului”.

  1. pistrule lasa pe altii sa acceseze fonduri europene ca voi alianta lui peste prajit psd-alde nu sunteti capabili sa accesati fonduri .

    Raspunde
  2. PISTRU la pregatirea pe care o ai , nu trebuie sa vorbesti despre accesare de fonduri , despre acquis__ul___ comunitar toate aceste probleme iti vor proguce dureri de cap.

    Raspunde
  3. Adevaruk este ca a inceput sa produca multa ingrjorare printre acesti analfabeti functionali.Corina CRETU, Ccred ca se afla la intocmirea acestui proiect si cred ca a fost pregatit din timp.

    Raspunde
  4. AVE este un lucru extraordibar pentru VESTUL TARII.N ormal dupa ce va demara programul se vor face multe investitii. vor fi accesate fonduri europene. fapt ce va duce la descentralizare.la debirocratizare vor fi atrasi mai multi investitori.

    Raspunde
  5. Ma Pistrule ! fugi tu rapid la clasele primare , ca ala iti este nivelul !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.