Deputatul Flavius Măduţa: „Guvernul Ponta a alocat peste 10 milioane de lei pentru drumurile din Arad”

Deputatul Flavius Măduţa: „Guvernul Ponta a alocat peste 10 milioane de lei pentru drumurile din Arad”

Drumurile judeţene şi comunale din Arad primesc din nou un ajutor important din partea Guvernului Ponta, anunţă deputatul Flavius Măduţa, preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Arad.

„În şedinţa de Guvern s-a stabilit alocarea unei sume de bani autorităţilor locale, pentru drumurile judeţene şi comunale. Aradul primeşte suma de 10 190 000 de lei. Banii au fost alocaţi judeţelor pe criterii obiective, în funcţie de o formulă de calcul în care au fost luate în considerare date ca numărul de locuitori, kilometri de drumuri judeţene şi comunale. Suma de peste 2 milioane de euro, trebuie cheltuită până la sfârşitul acestui an, prin alocări de la Consiliul Judeţean. Sper ca mai departe să se păstreze aceeaşi echitate şi corectitudine faţă de toţi cetăţenii Aradului, când vor fi distribuiţi banii pe localităţi.
Maduta
Noi demonstrăm din nou că sprijinim proiectele Aradului şi că banii de la Guvernul Ponta vin pentru cetăţeni, nu pentru baronii locali. Anul acesta Aradul a beneficiat de investiţii mari în infrastructură, amintesc doar alocarea pentru drumul judeţean Arad – Felnac. Sperăm că vom impune acest model al corectitudinii şi apropierii de oameni în toate instituţiile şi la toate nivelurile de decizie”
,
a declarat deputatul PSD Flavius Măduţa.

  1. Extraordinara reusita,a venit pontac cu banii de la socrul sau,criminal al revolutiei Timisorene,sarbu,ala securistul,cu socru fost sef de securitate comunista,de la ghita/voiculescu/duicu/mazare,de la tine,din furaciunile vietii tale de vames spagar???! Bai,nenorocit rosu,Aradul contribuie cu sume uriase la bugetul tarii,iar la redistribuire primim faramiturile de la dragnea/tontac,ce mai ramane din zona asistatilor,sti care,nu? Vorbesti de corectitudine,de cetatenii,de investitii,cunosti semnificatia termenilor? I-ati creierul din cocina si gandeste…Tu sti,jaf de animal ce esti,nepotul meu cu handicap sever nu si-a primit alocatia din luna mai,ca nici mama lui nu a primit indemnizatia de la ministerul muncii condus de o alta mizerie umana,plumbuita rovanax? Tu sti ca acel baiat nu are tata? Tu sti ce-i in viata reala a aradenilor,a romanilor,imbuibat penal?! De prost ce esti poate nu sti,dar poti sa-i spuni lui ghenderax sa minta pana plesneste-si voi-cu tot neamul vostru de impostori criminali!

    Raspunde
  2. spune, ba, cat a luat dragnea cu echitatea asta… de 10 ori cat aradul!!! mai si minti cu nerusinare…

    Raspunde
  3. Decand a ajuns forma asta de viata (primata) parlamentar si scoate ceva pe cale orala numai comentarii negative primeste . Oare de ce ?
    Oare el citeste ce parere au oamenii despre el ?

    Raspunde
  4. poate explica cineva in detaliu cum s-au cheltuit banii ? sa numeasca domnul deputat strazile/drumurile pentru care s-au alocat banii

    Raspunde
  5. faceti si drumul de la Mailat la Manastur ? 4 km

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.