Deputatul Florin Tripa se ia la trântă cu ENEL: „Este o situaţie revoltătoare”

Deputatul Florin Tripa se ia la trântă cu ENEL: „Este o situaţie revoltătoare”

Deputatul Florin Tripa este revoltat pe compania de electricitate ENEL, pe care o acuză de furnizare de informaţii nereale, după ce în urma vijeliei care s-a abătut asupra judeţului Arad, duminică, zeci de mii de cetăţeni au rămas fără curent electric.

Parlamentarul susţine că situaţia persistă în mai multe localităţi ale judeţului, în timp ce ENEL comunică autorităţilor statului situaţii nereale.

„În urma furtunii de duminică, din judeţul nostru, zeci de mii de oameni au rămas fără curent electric. În unele cazuri, situaţia nu a fost remediată nici astăzi, deşi reprezentanţii companiei de electricitate prezintă situaţii pozitive. Le solicit public să acţioneze cât mai repede cu putinţă pentru ca arădenii care sunt în continuare afectaţi să aibă curent electric. Echipele pe care le trimit pe teren sunt insuficiente pentru a face faţă situaţiei. Pe de altă parte, există – în anumite locuri, tehnologie depăşită. Având în vedere sumele pe care ENEL le încasează de la populaţie ar trebui să investească în retehnologizare şi în pregătirea angajaţilor pentru situaţii similare celei cu care ne-am confruntat zilele trecute. În mai multe localităţi din judeţul Arad, curentul este încă întrerupt. Mă refer aici la: Beliu, Igneşti, Dezna, Moneasa, Almaş, Rădeşti, Cil”, a declarat deputatul arădean.

În plus, spune acesta, la numerele de telefon la care arădenii pot anunţa lipsa energiei electrice nu răspunde nimeni. „Este o situaţie revoltătoare şi le cer celor de la ENEL să ia măsuri. Nu este posibil ca în anul 2017 să ne confruntăm cu situaţii de acest gen. Înţeleg că situaţia meteo a fost una mai rar întâlnită, însă nu pricep de ce nu preiau reclamaţiile oamenilor şi de ce nu acţionează. În plus, această societate transmite date neconforme cu realitatea către diferite instituţii ale statului care centralizează situaţia. Le voi cere, şi pe linie parlamentară, atât cât îmi permite poziţia, explicaţii despre această situaţie”, a declarat deputatul Florin Tripa.

Loading...
 1. Opriti voi cresterea pretului la energie , nu venii cu tot felul de prostii , critica Tudose ( premierul )
  ” ENELU “apare si bufonul Tripa si repeta ca un papagal.

  Raspunde
 2. Nu faceți bufon pe nimeni că mai bufoni ca voi (Enelu) nu-i nimeni. Oamenii pe care ii aveți sunt insuficienti si pe lîngă asta sunt si incapabili să nu găsească o problemă după 5zile de la furtună (cazul Dieciului).Asa ca domniilor ‘bufoni ” de la Enel nu mai scumpiti curentul de cite ori aveți ocazia ci luați atitudine la problemele cetățenilor

  Raspunde
 3. De comuna Dieci nu pomenește nimeni ca nici aici un e curent de duminica a și 2 zile am stat și fără semnal, ce facem cu tot ce avem prin congelatoare, aruncam nu avem alta solutie

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.