Deputatul Glad Varga, în CRIZA GUNOIULUI: „Este prioritară remedierea de urgenţă a acestei situaţii”

Deputatul Glad Varga, în CRIZA GUNOIULUI: „Este prioritară remedierea de urgenţă a acestei situaţii”

Deputatul liberal Glad Varga a luat poziţie vizavi de situaţia din Arad, municipiul nostru fiind sufocat, de câteva zile, de mormanele de gunoi menajer.

„De câteva zile cetăţenii sunt nevoiţi să suporte mormanele de gunoi, care nu au fost ridicate conform programului de colectare de către operatorul RETIM Ecologic Service SĂ. Consider că disconfortul creat şi riscul prejudiciilor asupra stării de sănătate a populaţiei şi factorilor de mediu impun sancţiuni imediate pentru operator”, a declarat Glad Varga.

Acesta se întreabă pe ce considerente şi-a asumat RETIM contractul de salubrizare al Aradului. „În condiţiile actuale, ne putem întreba pe ce considerente RETIM şi-a asumat contractul din moment ce acum se dovedeşte că nu are capacitatea şi nu dispune nici de resursele umane şi nici de utilajele necesare pentru a asigura serviciile de salubrizare în municipiul Arad la termenul stabilit prin contract. Este prioritară remedierea de urgenţa a acestei situaţii, astfel încât să nu degenereze într-o problemă gravă pentru sănătatea publică”, a mai afirmat Glad Varga.

  1. DOMNULE PRIMAR FALCA sunt un liberal convins ,va rog din suflet schimbatii pe TOLEA si cei care au vina fata de aceasta situatie .SHIMBATIIIII ….

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.