Deputatul Mihai Fifor, despre noul guvern: „Dispreț total și lipsă cumplită de soluții”

Deputatul Mihai Fifor, despre noul guvern: „Dispreț total și lipsă cumplită de soluții”

Deputatul Mihai fifor, președintele PSD Arad, critică modul în care programul de guvernare a fost transmis Parlamentului, susținând că a fost vorba despre o crasă bătaie de joc la adresa parlamentarilor de orice culoare politică.

„Audierile de miniștri al Apărării și al Afacerilor Interne tocmai s-au încheiat. Concluzia – un simulacru de cea mai proastă calitate! Se pare că teribila Coaliție a sărăciei naționale a transmis programul de guvernare către Parlament numai în cursul acestei dimineți. Pe site-ul Camerei Deputatilor a fost afișat Programul de guvernare după începerea în comisiile reunite a  audierilor propunerilor de miniștri. Pe masa Comisiei, trei coli A4 cu ceva despre propunerea guvernamentală în domeniul Apărării. Pentru Interne am cerut Programul de guvernare și mi s-a adus, într-un târziu, CV-ul domnului Bode. Este o crasă bătaie de joc la adresa parlamentarilor de orice culoare politică. Nimeni, niciodată nu și-a permis un asemenea dispreț față de Parlament. Programul de guvernare a fost transmis întotdeauna cu cel puțin o zi înainte de audieri, pentru a acorda parlamentarilor timp de studiu pentru formularea întrebărilor. Dacă cei din PNL și USR – Plus acceptă această abordare înseamnă că îi interesează doar funcțiile, ciolanul”, a spus Mihai Fifor.

Potrivit deputatului arădean, din păcate nu are loc nici o dezbatere serioasă asupra măsurilor care ne vor afecta pe toți.

„Totul e pe repede înainte… ai voie 3 întrebări de grup parlamentar și nu este permis dialogul cu candidatul. Noaptea minții. Și, ca tot tacâmul să fie complet, presa nu are voie în sală. Din motive de pandemie. Așa audieri, așa Guvern! Dispreț total și lipsă cumplită de soluții”, a afirmat deputatul PSD .

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.