Mai multe articole din rubrica "" ↑

Deputatul Mihai Fifor: Fiecare zi în plus cu Năsui la Economie înseamnă câte 100 de milioane pierderi pentru firme

Deputatul Mihai Fifor: Fiecare zi în plus cu Năsui la Economie înseamnă câte 100 de milioane pierderi pentru firme

PSD a depus moțiune simplă la Senat împotriva ministrului Economiei, care este responsabil pentru accentuarea degradării economiei românești, a anunțat deputatul Mihai Fifor, președintele PSD Arad.

Potrivit acestuia, ministrul „a compromis programe esențiale de sprijinire a antreprenorilor – măsura 3, HORECA, Start-up nation, privind promovarea exporturilor – a blocat investițiile, pregătește vânzarea pe nimic a activelor naționale valoroase”. Deputatul arădean atrage atenția că „fiecare zi în plus cu Năsui la Economie înseamnă câte 100 de milioane pierderi pentru firme”.

„PSD trage un puternic semnal de alarmă prin această moțiune și cere puterii actuale să pună binele național mai presus de cel clientelar și să-l demită pe Năsui de la Economie. Nici cele mai ostile forțe străine n-ar fi reușit să producă răul pe care l-a făcut Năsui de când a ajuns ministru al Economiei.  Industria națională este în derivă. Cu Năsui la Economie, România a ajuns singurul stat membru din U.E. fără o politică industrială activă, fără o strategie de încurajare a capitalului autohton și a domeniilor din economie cu un grad mare de competitivitate. Măsura 3 – Granturi pentru Investiții- este sabotată prin compromiterea alocării fondurilor, ca urmare a intervenției personale ilegale a lui Năsui în sistemul informatic, ceea ce a determinat și o anchetă DNA. Schema de ajutor de stat pentru HORECA a fost amânată cu 2 ani, deși situația disperată a firmelor din domeniu reclama o aplicare imediat. Voucherele de vacanță au fost eliminate în acest an, ceea ce îngroapă și mai tare turismul românes. Au fost blocate plățile în Start-up Națion, restanțele ridicându-se la peste 900 de milioane de lei. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care Claudiu Năsui nu mai poate fi ministrul Economiei”, a declarat deputatul Mihai Fifor.

Loading...
 1. PSD=SUBDEZVOLTAREA ROMÂNIEI
  PSD=CANCERUL ROMÂNIEI
  PSD=GRUP INFRACȚIONAL ORGANIZAT
  FIFOR =ZERO REALIZĂRI PENTRU ARAD ZERO PENTRU ROMÂNIA
  PSSSSS
  LINIȘTE PSSSS

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.