Deputatul Mihai Fifor, SUPĂRAT pe consilierul local Cristian Galea. Ce îi REPROȘEAZĂ

Deputatul Mihai Fifor, SUPĂRAT pe consilierul local Cristian Galea. Ce îi REPROȘEAZĂ

Deputatul Mihai Fifor, președintele Organizației Județene PSD Arad, l-a criticat dur, într-un comunicat de presă, pe consilierul local municipal Cristian Galea, de la PMP, pentru că s-a abținut, alături de colega sa, de la votul pentru comasarea liceelor tehnologice din Arad.

Prin abținerea celor doi reprezentanți ai PMP din CLM, PNL și UDMR au reușit să-și ducă până la capăt intenția de comasare a liceelor tehnologice.

„Votul de azi (n.r. – ieri) al PNL- UDMR pentru comasarea a trei licee tehnologice din Arad nu m-a surprins, ticăloșia și interesele de grup ale celor din Primărie primând în fața nevoii Aradului de forță de munca bine calificată. Nu pot cere lui Bibart să se gândească la binele Aradului. Pentru că pur și simplu nu ar înțelege ce îi cer. Așa cum a făcut-o și în cazul Teatrului Vechi și în cazul Filarmonicii. Când vine vorba de nevoile și de interesele arădenilor, Bibarț e opac că o scândură de brad. În schimb, nu pot să nu remarc ipocrizia fenomenală a lui Cristi Galea și a colegei sale de partid, care au ales să se abțină la vot, asigurând astfel victoria PNL-UDMR. Oare, domnul Galea n-o realiza că suntem în Săptămâna Patimilor și e mare păcat să „ucizi”, fie și metaforic, șansa unor copii la educație și instruire pentru o meserie? Probabil că nu. Dar nu e treaba mea să rezolv dilemele morale ale lui Galea. Cert e un lucru… oamenii ăștia funcționează pe principiul „cine se aseamănă, se-adună”. Iar Galea, Bibarț și Bognar nu pot fi altceva decât ceea ce sunt: siniștrii continuatori ai toxicului lor tătuc, Falcă“, a declarat deputatul Mihai Fifor.

Pentru ca arădenii să știe cum au votat aleșii lor, Mihai Fifor a prezentat „structura votului” în cazul comasării celor trei licee tehnologice:

Pentru comasare, 11 voturi:

PNL – 9

UDMR – 2

Abțineri:

PMP – 2

Împotrivă:

PSD – 2

USR-PLUS – 6

De remarcat, că Csilla Aur (PSD) și Codrin Vlad (USR-PLUS) nu au participat la vot fiind cadre didactice la una dintre instituțiile de învățământ aflate în discuție.

  1. Fifor este președinte PSD. In titlu scrie PNL.

    Raspunde
  2. Mea culpa. Am rectificat. O nefericita greseala. Si nu, nu suntem un ziar inregimentat în PNL, nu ne confundați cu Arq sau Ghidul (dar nu numai!) unde pute a PDL. 😉

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.