Deputatul Mihăiţă Calimente susţine că Ponta şi Băsescu sunt PE O MÂNĂ!

Deputatul Mihăiţă Calimente susţine că Ponta şi Băsescu sunt PE O MÂNĂ!

Deputatul liberal Mihăiţă Calimente a afirmat, într-o conferinţă de presă, că, în opinia sa, între preşedintele Traian Băsescu şi Victor Ponta există o înţelegere tacită de a ataca noua formaţiune politică rezultată din fuziunea PNL cu PDL şi de a o marginaliza.

„E clar că fuziunea dintre cele două partide deranjează. Există o înţelegere tacită între Traian Băsescu şi Victor Ponta de a ataca noua formaţiune şi de a o marginaliza. Din nou, cei doi vor să fie numai ei protagoniştii tuturor dezbaterilor şi a oricăror evenimente. Vor să fie actorii principali ai confruntărilor, la fel cu au făcut şi în campania electorală de la alegerile europarlamentare”, a declarat deputatul.

Mihăiţă Calimente a mai declarat că, dacă Victor Ponta şi Traian Băsescu nu procedau de o asemenea manieră scorurile PSD şi PMP la alegerile europarlamentare erau mult mai mici.

  1. bai ,da ne lasi !
    domnu deputat trepideaza la gandul ca ar putea ajunge la borcanul cu miere , si fierbe de ura impotriva acelora care ar putea sa il opreasca .

    Raspunde
  2. Bah cacalimente asa e ca tu nu esti pe mana vu pistru? Mare hahalera esti bah!!!

    Raspunde
  3. solutia suntem noi!

    Raspunde
  4. CIUMPALACII ZIS GALBENI 20 iulie, 2014, 1:05 pm

    Auzi nenea Falimente,cum mama dreaq ai ajuns din nou in parlament??!! Ai face bine sa te autosuspenzi si sa ne mai lasi in pace……apropo,cu traficul de influenta prin judet si colegiu,cum mai stai ??!! Ca doar asta faci de cand esti parlamentar…..alo,DNA se aude?????

    Raspunde
  5. remetan , parpala, calimente , gheorghiof , fac din nou politica , se pare ca incep sa se reactiveze conservele ramase din vremea inpuscatului .

    Raspunde
  6. D-le Calimente greseala din cariera d-voastra (majora) ,s-a intimplat in anul 2014

    Raspunde
  7. Calimente esti un gunoi pdeleist , nimic mai mult

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.