Deputatul Pistru a demascat gargara ieftină a liberalilor arădeni: Nici Guvernul Orban nu a alocat bani pentru finalizarea pasajului din Micălaca

Deputatul Pistru a demascat gargara ieftină a liberalilor arădeni: Nici Guvernul Orban nu a alocat bani pentru finalizarea pasajului din Micălaca

Pasajul rutier din Micălaca nu va fi terminat și dat în folosință nici în acest an, a anunțat deputatul Eusebiu Pistru, președintele ALDE Arad.

Acesta a dezvăluit faptul că Guvernul Orban a alocat doar o sumă infimă pentru pasaj în bugetul de stat pe anul 2020.

„Din păcate atunci când au fost în opoziție, cei de la PNL acuzau PSD că nu dă bani pentru finalizarea pasajului început acum 10 ani și nefinalizat nici până astăzi. Acum, a venit rândul PNL să nu aloce bani în buget pentru terminarea lucrărilor”, a declarat Eusebiu Pistru.

Acesta a completat: „În acest buget, asumat de către PNL, a fost alocată o sumă infimă pentru pasajul de la Micălaca, ceea ce înseamnă că în viitorul apropiat este puțin probabil ca această investiție să fie finalizată”.

Cu alte cuvinte, s-a demonstrat că toate critice liberalilor arădeni la adresa PSD pe tema respectivului pasaj nu au fost decât gargară ieftină. Și s-a mai demonstrat ceva: Faptul că organizația arădeană a PNL sub conducerea actuală contează tot mai puțin la București.

  1. Ce mai….toți o apă și-un pământ.Vremea vine…vremea trece,eu rămân la…politică rece!

    Raspunde
  2. PISTRULE lasa pe altii sa vorbeasca .Te-ai trezit din mahmureala .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.