Deputatul Pistru, pus „la colţ” de primarul Falcă!

Deputatul Pistru, pus „la colţ” de primarul Falcă!

Se aude că apele sunt tot mai tulburi la vârful PDL Arad. Cel puţin aşa zice gura lumii cea slobodă, că vuieşte Valea Crişului Alb ca urmare a unei întâmplări care i-a avut drept protagonişti pe primarul Aradului Gheorghe Falcă, şeful PDL pe judeţ, şi Eusebiu Pistru, deputat al colegiului respectiv.

Cică la o adunare de partid desfăşurată în oraşul Sebiş, Falcă l-ar fi pus urât de tot „la colţ” pe Pistru, de faţă cu o numeroasă asistenţă – care a rămas „mască”. Ba a mai pus la punct şi o chelneriţă, semn că Falcă tratează pe toată lumea la fel.

În felul lui, desigur!

  1. am fost de fata. nu mi-a venit sa cred cum s-a comportat dl Falca. s-a mirat si dl. primar Feies dar asta e Falca e seful acum. totusi comportamentul lasa de dorit…..

    Raspunde
  2. S-a mirat si marele primar bolsevic Feies…Voi,astia,care-l cunoasteti pe „dl primar”,nu va mirati de averea uriasa pe care o are? Poate va spune Palcu…Nu va intrebati de ce si vantul,cand vrea sa bata,ii cere aprobare lui feies ? Nu va intrebati de ce in tot si-n toate este EL,lidero maximo? Gura lumii,vorba voastra,zice ca,dupa ANI o sa-l intrebe DNA…

    Raspunde
  3. bine ar fi fost de la inranirea de la sebis ar fi pus careva o bomba intre toate leprele astea de falca, feies , pistru, etc , marsh gunoaie ordinare si voi pupincuristi ai lor . nu aveti coloana baiiiii

    Raspunde
  4. Falca nu poate fi contrazis si basta. ce atatea discutii? omul e pe treaba lui

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.