DERANJ mare la PNL Arad: Primarul Bibarț, CRITICAT DUR din interior

DERANJ mare la PNL Arad: Primarul Bibarț, CRITICAT DUR din interior

Marian Toader, primarul comunei Zăbrani, l-a criticat dur pe Călin Bibarț, primarul interimar al Aradului. Ambii sunt membri ai PNL, proveniți din fostul PD(L).

Toader a răbufnit pe Facebook, după ce – susține el – Bibarț a „paralizat total traficul în oraș”.

„Fraților, e nebunia de pe lume în Arad! Ca să demonsteze că „se poate”, Călin Bibarț primarul nostru, a paralizat total traficul în oraș! Cum să demarezi in același timp, lucrări de inlocuire a conductelor de gaz, pe centru și cele două străzi paralele (Dragalina și Decebal)? Ba mai mult, s-a apucat de frezat asfaltul din Subcetate (unde trebuia intervenit doar in jurul gurilor de canal), paralizând astfel jumătate din oraș și accesul către cele mai importante licee ale Aradului! Știu că saltul de la Ocolul Silvic Lipova direct pe scaunul de primar al Aradului, este unul imens, dar, luați-o vă rog mai ușor că nu sunteți în pădure! Și, dacă tot bat la ușă alegerile prezidențiale, îmi permit să vă fac o observație spicuind din cartea președintelui Iohannis: administrația locală se învață și se exercită „pas cu pas”!”, a scris Marian Toader, pe Facebook.

Postarea lui Marian Toader, care s-a remarcat în ultimii ani prin luări de poziții critice inclusiv la adresa lui Gheorghe Falcă, a născut adevărate polemici pe Facebook, acolo unde colegii de partid au sărit să-i ia apărarea lui Bibarț iar unii care între timp s-au dezis de PD(L) sau PNL au apreciat postarea primarului din Zăbrani.

Între cei care au postat comentarii se numără fostul parlamentar și ministru Constantin Traian Igaș, tandemul din fruntea orașului Pecica – Petru Antal, primar, și Miodrag Stanoiov, viceprimar – Gelu Roman, fost membru marcant al vechiului PD, sau Florin Morar, plecat din PNL cu Eusebiu Pistru la ALDE.

Puteți vedea postarea și comentariile aici:

https://www.facebook.com/toader.marian/posts/10214871457327722

Foto: Facebook

  1. Un aradean get-beget 12 septembrie, 2019, 10:53 am

    Primarul din articol locuieste in Arad?
    Elevii colegiilor sufera de dizabilitati?Poate ca se doreste calitate,ca de cantitate ne-am cam saturat!Traficul nu e paralizat:sunt politisti care-si fac treaba extrem de bine!E o moda dezinformarea?

    Raspunde
    • Asa nenea milițian… Ai grăit cum ai fost învățat, acu treci pe la șefi sa te mângâie pe creștet. Vaisamar de capul tău de sugaci portocaliu…

      Raspunde
      • Un aradean get-beget 13 septembrie, 2019, 10:19 am

        Gresit!Nu sunt militean,nu sunt PNL-ist si-mi duc copilul la unul din colegiile amintite in articol.
        Nu am nevoie de aprobarea nimanui sa-mi spun punctul de vedere…se pare ca mizeria politica altereaza gandirea corecta!Undeva pute!

        Raspunde
  2. Incep sa se contureze din ce in ce mai clar taberele din PNL-ul pdl-izat , Marean peco-istu e in tabara bilcisto- pistrista , cat despre Bibart … aduna si el oaste , de urmarit cum influenta falchista va fi din ce in ce mai redusa .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.