Deschiderea anului universitar 2022 – 2023, la UVVG Arad

Deschiderea anului universitar 2022 – 2023, la UVVG Arad

Ceremonia de deschidere a anului universitar 2022 – 2023 la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” (UVVG) Arad a avut loc în ziua de 25 septembrie, pe o vreme superbă de toamnă.

Ziua a debutat cu o slujbă pentru studenți și profesori, oficiată de trei preoți din Arhiepiscopia Aradului, în biserica din campusul universitar UVVG, de pe strada Liviu Rebreanu.

Ceremonia de deschidere a anului universitar a continuat la orele după-amiezii. Evenimentul, structurat pe două părți, a început cu Imnul de Stat al României și a continuat cu slujba religioasă, luări de cuvânt și depuneri de coroane  la statuia marelui corifeu Vasile Goldiș.

Festivitatea a continuat în sala Filarmonicii din Arad, unde Doamna Rector, prof. univ. dr. habil. Coralia Cotoraci a avut cuvântul de deschidere, prin care a transmis studenților mult succes în noul an universitar.

Invitații festivității – reprezentanți ai autorităților publice locale și centrale, parteneri, reprezentanți ai universităților partenere – au onorat invitația de a adresa câteva cuvinte tuturor celor prezenți.

Orchestra Filarmonicii din Arad, împreună cu formația Talisman, au susținut un concert care a încheiat festivitățile, fiind astfel marcat debutul anului academic 2022-2023.

Evenimentul a fost transmis live pe pagina de social media a universității și de televiziunea locală, pentru ca cei care nu au putut participa fizic să se bucure de acest moment aniversar.

Conducerea Universității, cadrele didactice și întreg personalul UVVG Arad dorește tuturor studenților și părinților un an nou plin de succese și putere de muncă!

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.