Descoperire INCREDIBILĂ în chilia lui Arsenie Boca

Descoperire INCREDIBILĂ în chilia lui Arsenie Boca

Descoperire uimitoare în chilia lui Arsenie Boca, aflată în munții Făgăraș, pe Valea Sâmbetei. Locul a devenit o destinație de pelerinaj unde credincioșii se roagă.

Chilia sa de pustnic este un loc inaccesibil, săpat în munții pe marginea unei stânci. Recent, arhitecții au dezvăluit cum a reușit să-și creeze locul.

Conform arhitecților, părintele nu a săpat singur chilia, ci a lucrat cu oameni. Împreună au scobit, din interior spre exterior, o deschizătură cu înălţimea 1.75 metri şi lăţimea de 0.80 metri, cu intenția de a ajunge în inima muntelui.

Chilia sa era doar un început, un hol din care urmă să se desfacă o cameră în stânga, dar nu a mai apucat să își finalizeze lucrarea.

 

  1. Nu era nevoie de specialisti pentru a afla cum a fost facuta chilia, o spune chiar Parintele in scrierile sale. Cine acitit, stie cine l-a ajutat pe Parinte sa o sape. Am urcat 5 ani la rand acolo si nu este inaccesibil, e mai dificil, e drept, dar nu inaccesibil !!!!

    Raspunde
  2. Si ce au stancile de la Torres del Paine din Patagonia, cu muntii Fagaras ? De ce nu puneti imagini cu muntii Fagaras si zona Sambata ?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.