Descoperire MACABRĂ în curtea unei case din VESTUL ȚĂRII

Descoperire MACABRĂ în curtea unei case din VESTUL ȚĂRII

Polițiștii din cadrul IPJ Timiș au făcut o descoperire macabră în curtea unei case din județ.

Aceștia au găsit un cadavru în stare de putrefacţie al unei femei de aproximativ 70 de ani, îngropat în grădina locuinţei sale din comuna Variaş.

Rude mai îndepărtate ale femeii au semnalat poliţiştilor dispariţia bătrânei, pe care, spun ei, n-au mai vazut-o de câteva luni. Poliţiştii s-au dus la locuinţa femeii şi au discutat cu cei doi fii ai acesteia. Unul dintre ei, bolnav psihic, le-a spus oamenilor legii că în urmă cu câteva luni a văzut-o pe mama lui dezbrăcată, într-o anexă a locuinţei, şi că el crede că fratele său a ucis-o.

Poliţiştii l-au audiat şi pe celălalt frate, care a susţinut că mama sa ar fi plecat în străinătate şi că de atunci nu mai ştie nimic de ea. Ulterior, bărbatul a fost testat cu detectorul de minciuni, însă acesta nu a trecut testul.

Miercuri seara, poliţiştii criminaişti s-au întors în gospodăria unde locuia familia, şi au început cercetările. A fost adus un câine de urmă şi chiar s-au făcut săpături în grădina locuinţei.

Poliţiştii au găsit cadavrul femeii, îngropat în grădină.

Deşi în stare avansată de putrefacţie, acesta a fost preluat de medicii legişti care vor încerca să stabilească dacă bătrâna a murit din cauze naturale sau a fost ucisă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.