Deşi ARESTATĂ, Elena Udrea POSTEAZĂ pe Facebook! Ce ne transmite DIN SPATELE GRATIILOR

Deşi ARESTATĂ, Elena Udrea POSTEAZĂ pe Facebook! Ce ne transmite DIN SPATELE GRATIILOR

Elena Udrea a postat încă un mesaj pe Facebook, deşi este arestată şi se află în spatele gratiilor.

Iată ce spune fostul ministru în ultimul mesaj postat pe reţeaua de socializare:

„Am fost informată că presa a fost împânzită de articole în care se spune cum toate lucrurile pe care le-am făcut vreodată (de la petrecerile de ziua de naştere, până la concedii şi pantofii pe care i-am cumpărat) s-ar fi făcut cu bani care veneau din mite care se acordau la MDRT. Ce mai în sus şi-n jos, însuşi aerul pe care îl respiram era rezultatul corupţiei.

Evident că toate aceste alegaţii care apar în spaţiul public nu sunt adevărate. Nu am pretins niciodată nimic nimănui – cu atât mai puţin unor oameni pe care i-am considerat la un moment dat prieteni. Nu am primit o centimă de la nimeni, în maşină, acasă, în biroul de la minister sau de la partid. Sunt fabulaţii care sunt lansate în spaţiul public pentru a se pune asupra mea ştampila vinovăţiei.

Nu-i de mirare că aceste aşa-zise «detalii picante» (deşi nereale) au fost livrate presei după ce s-a produs reţinerea mea, când pot mai greu să spun public că nu e nimic adevărat. Asta apropo şi de cei care susţin să nu se facă Justiţie la televizor şi mă acuză că am vorbit prea mult – văd însă că e bine şi acceptabil dacă sunt condamnată la televizor (pe speculaţiile şi susţinerile procurorilor, nedovedite cu probe)”.

În primul mesaj postat, imediat după ce a fost arestată, Elena Udrea a afirmat:

„Nu poţi pune cătuşe adevărului! După acest lucru mă ghidez în această perioadă. Aşa că voi încerca, aici, pe facebook, să comunic cu voi şi să spun adevărul aşa cum îl ştiu eu.

Ca să nu isc vreo dezbatere, fac precizarea că nu am acces la telefon sau internet, mesajele pe care le veţi vedea fiind transmise prin intermediul avocatului”.

Ea a mai precizat în mesaj că are o veste bună și una rea: „Vestea rea este că s-a dispus arestarea mea preventivă pentru 30 de zile. Am încredere însă că, în urma apelului, această măsură va fi ridicată. Probabil, luni. Vestea bună este că judecătorul a invalidat încă două capete de acuzare ale procurorilor care mi-au cerut arestarea în dosarul Microsoft: o acuzaţie de trafic de influenţă şi cea rămasă de spălare de bani. Practic, acuzaţiile de spălare de bani au căzut”.

Fostul ministru a subliniat că nu deţine un telefon sau tabletă în celulă, mesajele sale fiind postate pe Facebook prin intermediul avocaţilor săi, care vor continua să i le difuzeze şi în zilele următoare.

Elena Udrea a fost arestată pentru 30 de zile, în dosarul Microsoft, de judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție(ICCJ). Decizia nu este definitivă, contestaţia formulată de avocaţii Elenei Udrea urmând să fie judecată luni.

 1. Nu pot sa cred ca fiind sotia lui Cocos nu stia ce se intampla cu Microsoft.Ca sot si sotie chiar nu vorbeau deloc?

  Raspunde
 2. Eu cred ca intr un stat democratic oricine trebuie sa aiba prezumtia de nevinovatie pana cand se demonstreaza contrariul, si NIMENInu este mai presus de LEGE.

  Raspunde
 3. acolo este locul tau,la puscarie si confiscarea averii,ti-ai batut joc de aceasta tara si popor,ai furat,ai sfidat o natiune,si mai sunt dosare la care sa dai explicatii

  Raspunde
 4. Sa iti fie rusine hoata care ati pagubit o tara nat lasat in urma voastra decit datori in jurul milioanelor de€uro tu nai sa scapi de la puscari pina nu vine mama mea sa te scoata Sa se faca lege sa se confiste toate averile ca statul roman sa n7ramina in paguba sa recuperze bani furati esti o cotofandra de fite teai ajuns scopul puscariaso

  Raspunde
 5. da ok sintru totu deacord cu voi ,dar despre cum lau protejat varujan vozganian si despre despre pnl ce ziceti ,tot o marie dar cu alta palarie

  Raspunde
 6. undrea nui vinovata

  Raspunde
 7. undrea nui vinovata

  Raspunde
 8. bafta …pt elena udrea ..sa ti ajute dumnezeu

  Raspunde
 9. bafte pt elena udrea …..sa ti ajute dumnezeu

  Raspunde
 10. bafta pt elena udrea ..sa ti ajute dumnezeu

  Raspunde
 11. bafta pt udrea elena ..sa ti ajute dumnezeu

  Raspunde
 12. E o campanie organizată dar e umoristică, toți au devenit juriști și așa de competențu, e mizerabil ce se petrece RUȘINE JUSTIȚIEI ROMÎNE

  Raspunde
 13. CURVA DIN BUZAU A LUAT MITA CAT SA NU POATA DUCE. LA SINISTRATI LE DADEA PANTOFI DE MARCA SI CIOCOLATA , A TAIAT BUGETE DE INVESTITII IN BUCURESTI CONSTRUCTII PODURI INFRASTRUCTURA ETC. A INVESTIT IN TURISM DOAR DE FATADA, A INVENTAT FRUNZA „DE ROMANIA” AR FI AVUT MAI MULT SUCCES DACA DUPA FRUNZA ISI EXPUNEA SI PIZDA CU KILOMETRAJ DEPASIT. A FOST O CURVA SI VA RAMNE O PLAGA PT ROMANIA SI A MAI AVUT TUPEUL SA CANDIDEZE LA PRESIDENTIE, INVESTITI IN ROMANIA INVETITI IN BUZUNARELE LUI UNDREA SI COCOS. SA LI SE CONFISTE AVERILE MAFIOTIOLOR!!!

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.