Deși restricțiile sunt STRICTE și se aplică tuturor, mai mulți arădeni s-au adunat la BISERICĂ (VIDEO)

Deși restricțiile sunt STRICTE și se aplică tuturor, mai mulți arădeni s-au adunat la BISERICĂ (VIDEO)

Această perioadă de carantină este greu de suportat pentru toată lumea, însă restricțiile impuse de ordonanțele militare au ca scop combaterea răspândirii noului coronavirus și trebuie respectate.

Cu toate acestea, există persoane care nu se supun regulilor ori pentru că nu le pasă, ori din cauza faptului că nu le este frică și nu conștientizează riscul la care se supun și la care îi supun și pe alții.

Într-adevăr, în aceste zile grele oamenii au nevoie de credință, dar mersul la biserică pe perioada pandemiei este interzis. Chiar și așa, mai mulți arădeni s-au dus astăzi la Biserica „Nașterea Domnului” din Parcul Sfânta Maria din Micălaca, pentru a sărbători Izvorul Tămăduirii.

Aceasta este o sărbătoare importantă pentru creștini și are loc în vinerea din Săptămâna Luminată, prima săptămână după Învierea Domnului. În această zi, în toate bisericile se oficiază slujbe de sfinţire a apei, Aghiasma mică.

În filmările primite de la un cititor, se poate vedea cum mai multe persoane stau la rând, în fața bisericii, iar unii intră înăuntru. Deși păstrează distanța, tot există riscul contaminării, motiv pentru care autoritățile insistă să evităm cât mai mult posibil aglomerațiile.

  1. de ce nu aplicati legea?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.