Despre noi

Aşa ne văd alţii:

„NEWS-AR este agenţia de presă independentă a judeţului Arad. Furnizează un flux de ştiri zilnic, structurat pe mai multe domenii, sub sloganul „Citeşte azi ce scriu ziarele de mâine!”. Este o sursa sigură de informaţii pentru media arădeană.”
(Sursa: anul.ro)

„NEWS-AR este agenţia de ştiri a judeţului Arad. Înfiinţată în 2007 de ziariştii Orlando Toader şi Diana Rotar, agenţia se adreseaza în special mass-media din judeţul Arad, care pot prelua ştirile în limita a 500 de caractere, cu indicarea sursei. De asemenea, se adresează cititorilor on-line, cu informaţii de ultima oră, care pot fi citite la adresa www.newsar.ro. Agenţia deţine mai multe ziare şi reviste on-line, destinate publicului din judeţul Arad, dar nu numai.”
(Sursa: Wikipedia)

„Agenţie de ştiri a judeţului Arad. Furnizează un flux de informaţii zilnic, din mai multe domenii. Este principala sursă de informaţii pentru presa din Arad dar şi pentru cititorii de pe Internet. Ştirile se pot citi fără abonament!”
(Sursa: federal.ro)

„Cel mai important site de ştiri din Arad, NEWS-AR, a întâmpinat noul an cu o faţă nouă. Dacă în presa locală arădeană criza duce şi aduce publicaţiile media pe print şi din on-line la faliment, nu acelaşi lucru se întâmplă cu cei buni, care reuşesc să crească şi să performeze. NEWS-AR vine pentru arădeni şi nu numai cu o grafică mai primitoare, cu un site mult mai uşor de accesat şi navigat, cu o redaţie upgradată cu publicişti-comentatori de renume pe plan local. În anul care a trecut, NEWS-AR s-a extins cu subdomenii şi subredacţii în cele mai importante oraşe ale judeţului Arad (Ineu, Pecica şi Curtici), lucru pe care nici o altă publicaţie arădeană nu l-a mai făcut până acum. Pe NEWS-AR puteţi citi azi ce scriu ziarele de mâine!”
(Sursa: Bucătar Maniac)

„Agenţie de ştiri şi ziar on-line al judeţului Arad. Furnizează zilnic un flux de informaţii din mai multe domenii, sub deviza „Citeşte azi ce scriu ziarele de mâine!”. Este principala sursă de informaţii pentru presa locală din Arad.”
(Sursa: kappa.ro)

„Agentie de stiri a judetului Arad. Principala sursa de informatii pentru presa locala din judetul Arad.”
(Sursa: w1.ro)

„Agentie de stiri a judetului Arad. Furnizeaza un flux de stiri zilnic, din diverse domenii. Principala sursa de informatii pentru presa aradeana.”
(Sursa: ziare.com)

 1. Felicitari! Am inceput sa citesc ziarul d-stra de curand. Am o impresie pozitiva. Il voi citi in continuare. Sunt convins ca stiti ce rol important aveti in societate ca si un ziar de calitate neutru interesat de adevar pt a informa cetatenii. Daca pt d-stra este important sa cunoasteti interesele cititorilor ziarului “newsar”, atunci as recomanda si incuraja l-a articole ce prezinta evenimente pozitive economice care au rolul de a incuraja populatia. Prezentati cazuri de succes aradene a economiei locale. De asemenea articole care sa incurajeze pe aradeni de a-si afirma bucuria si demnitatea de a fi Aradean si Roman. In mare parte a mediei sunt prezentate mult prea mult accidente rutiere certuri si tot felul de crime. aceste lucruri il distrug pe om. Romanii nu sunt mai rai ca alte popoare, doar ca media din Romania nu este de calitate, bombardand oamenii intensiv cu astfel de stiri de senzatie negative. Eu si familia mea nu deschid astfel de ziare care-si propun indobitocirea cetateanului. Aradenii, orasul Arad, jud Arad este prea frumos sa fie murdarit si prezentat de multe ori in asa o perspectiva negativa. M-as bucura bineinteles sa vad si articole gandite intr-un spirit critic la adresa celor corupti care au primit prin vot o responsabilitate pt aradeni, si care au interese straine. Despre credinta in Dumnezeu si despre familia cum a infiintat-o si lasat-o El, am citii cu drag reportaje scrise de voi pt aradeni. Voi jurnalistii puteti ajuta ca aceste meleaguri aradene sa infloreasca si acesti aradeni sa fie increzatori ca sunt puternici. Depinde de voi si de chemarea nobila de jurnalist care o simtiti.

  Raspunde
 2. dl puscas ioan nicolae functia director filiala oradea-romania asociatia pentru apararea drepturilor pacientilor din romania sediul central bucuresti aduce la cunostinta opiniei publice si departamentului de presa ca la spitalul de psihiatrie comuna mocrea judetul arad exista sectia femei si sectia barbati nevoluntara in care sunt anumiti pacienti izolati.adusi cu serviciul judetean de ambulanta arad.ineu.politia romana.pompierii smurd.jandarmeria romana.parinti care isi abandoneaza anumiti pacienti in spitalul de psihiatrie comuna mocrea judetul arad fara ca acesti pacienti sa detina curatela.tutela de la judecatoria ineu judetul arad.nu detin procura speciala si judiciara de apararea si sustinerea intereselor drepturilor pacientilor delegat de notarul public din partea parintilor imputernicire.nu detine sentinta penala si sentinta civila de aplicarea relelor tratamente inumane si degradante si nici decicia de internarea medicala nevoluntara emisa de judecatoria ineu judetul arad in care acesti categorii de pacienti nu au acces la comunicare.telefon.corespondenta.terapie ocupationala.reintegrarea socio-profesionala a pacientilor in societate in care sa strecut formalitatile de discriminare si abuz.

  Raspunde
 3. Sunteti plini de fane news cum draci sa se mute acele fabrici despre cate ati scris las din curtici și mai încă o fabrică ,să se mute în macedonia și ungaria.Fake news ,călăilor.In ungaria se dau salarii mai mari, și aceștia nu și-ar permite .Călăilor,muncitorilor.Nu putem avea incredere in nimeni.

  Raspunde
  • Plini de fake news,niște mincinoși, ati spus într-un articol ca se muta ceva fabrici in macedonia și ungaria,nu e adevărat. În ungaria nu au cum pentru că se dau salarii mai mari și nu își permit.Si nu se muta nici o fabrică nic8 alea pe care le-ați spus voi News As.ro ,niște mincinoși.Sau închis ceva m8vi fabricute pentru că numai aveau muncitori dar nu alea de care ati spus voi .Falsilor

   Raspunde
 4. Stiti News As.ro parca vad ca in curând veti spune ca se vor închide toate fabricile și ca vor pleca cine stie unde. Pe bune unde ar putea pleca cand aici le convine ca nu plătesc taxa vamală e usor de ajuns ,unii își permit să stea în apartamente bune la preturi ok pentru . Numai băgați fake news pe net oricum cam totul e fake news. Numai te poti lua după nimeni. Sunteti plini de fake news.Nu e nimic adevărat.

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.