Destin SINISTRU/ DETALIUL care ar fi putut SALVA VIAȚA celor 16 elevi germani aflați la bordul avionului PRĂBUȘIT în sudul Franței

Destin SINISTRU/ DETALIUL care ar fi putut SALVA VIAȚA celor 16 elevi germani aflați la bordul avionului PRĂBUȘIT în sudul Franței

Printre cele 150 de persoane care şi-au pierdut viaţa în urma prăbuşirii, marți, a avionului Airbus A 320 în sudul Franței, se aflau şi 16 elevi germani.

Elevii din oraşul Haltern-am-See, situat în apropiere de Dusseldorf, erau înscrişi împreună la ora de spaniolă şi se întorceau după o vacanţă de o săptămână la Barcelona. Ei au fost pe punctul de a pierde avionul, după ce unul dintre ei şi-a uitat paşaportul, scrie Daily Mail.

Familia la care au fost cazaţi elevii s-a oferit să o transporte la aeroport, în mare grabă, pe adolescenta care şi-a uitat actele, evitând, astfel, ca toţi cei 16 elevi să piardă avionul morţii.

„Aceasta este, fără îndoială, cea mai neagră zi din istoria oraşului nostru”, a declarat primarul localităţii Haltern-am-See, Bodo Klimpel.

Avionul aparținând companiei Germanwings efectua o cursă pe ruta Barcelona – Dusseldorf. Aeronava a dispărut de pe radar deasupra Alpilor Francezi. Ulterior au apărut şi primele fotografii cu epava avionului făcut praf în munţi, dar şi un filmuleţ cu avionul prăbuşit în sudul Franţei.

Foto: skynews.com.au

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.